Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

01

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντάνος Εύβοια – Πευκί: Ξεσπά για συκοφαντικά δημοσιεύματα
LIFESTYLE

Ντάνος Εύβοια – Πευκί: Ξεσπά για συκοφαντικά δημοσιεύματα

Ντάνος Εύβοια - Πευκί: Δημοσίευμα ανέφερε ότι ο «Ντάνος» βρέθηκε στην Εύβοια με στόχο να προωθήσει τη νέα του επαγγελματική δραστηριότητα

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΙ, από την πρώτη στιγμή της μεγάλης φωτιάς που έχει κυριολεκτικά ισοπεδώσει τη βόρεια Εύβοια, βρέθηκε στο σημείο από τη Σκιάθο όπου διαμένει. Ο γνωστός «Ντάνος» προσέγγισε με το σκάφος του το Πευκί και οι εικόνες από τις φλόγες που ανάρτησε στα social media κόβουν την ανάσα.
Ωστόσο, το συγκεκριμένο video του έγινε αντικείμενο και αρνητικού σχολιασμού με τον Ντάνο να εξοργίζεται από δημοσίευμα -το οποίο ανέφερε και ονομαστικά- που προσπάθησε να τον πλήξει. Ο ίδιος αποκάλυψε, μάλιστα, πως έθεσε τα εργαλεία της δουλειάς του στην υπηρεσία του Λιμενικού που ζήτησε τη συνδρομή ιδιωτών για την εκκένωση διά θαλάσσης χωριών που καίγονταν. Ιδιαίτερα στενοχωρημένος και ενοχλημένος, ο Ντάνος τοποθετήθηκε δημόσια και εξέφρασε την ενόχλησή του για το δημοσίευμα που θέλησε να τον πλήξει, αναφέροντας ότι «προμοτάρει τη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα μέσα από φωτιές».

Η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Είναι πολύ μεγάλη η καταστροφή. Η φωτιά καίει για πάρα πολλές μέρες, όπως γνωρίζετε. Έχουν καταστραφεί χιλιάδες στρέμματα δάσους και έχουν ισοπεδωθεί σπίτια και περιουσίες. Τρία βράδια και κάποιες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, που μου το επιτρέπει η δουλειά μου, κατάφερα να βρεθώ κοντά στη φωτιά και σε ανθρώπους παραθαλάσσιων χωριών που πολλούς από αυτούς τους γνωρίζω και είναι φίλοι μου και να ενσωματωθώ στις δυνάμεις του Λιμενικού, όπου με τις δικές τους κατευθύνσεις από τον θάλαμο επιχειρήσεων είτε κουβαλούσαμε κόσμο, είτε προμήθειες καυσίμων και πρώτων ειδών ανάγκης για την επόμενη μέρα.

Συνήθως δεν τοποθετούμαι για κάποια δημοσιεύματα που είναι αναληθή και ανυπόστατα αλλά επειδή είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, κουρασμένος και εκνευρισμένος που ένας δημοσιογράφος έχει το δικαίωμα να γράψει ό,τι θέλει για κάποιον, αυτό δεν μπορώ να το αφήσω έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

«Επειδή η κατάσταση είναι κρίσιμη και ευαίσθητη και η κούραση είναι τεράστια, προτείνω η πληροφόρηση προς τον κόσμο να είναι σωστή, αντικειμενική και αξιόπιστη».

Δείτε το σχετικό story:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις