Σκύλος σπρώχνει αμάξι: Το viral βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πουκ

ΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος σπρώχνει αμάξι: Το viral βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πουκ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σκύλος σπρώχνει αμάξι:«Ο Πουκ είναι πραγματικά ο καλύτερος σκύλος σε ολόκληρο τον πλανήτη»

10.08.2021 | 21:47

Σκύλος απαθανατίστηκε σε βίντεο να βοηθά -μαζί με την ιδιοκτήτριά του- δύο γυναίκες να ξεκολλήσουν με ασφάλεια από σημείο στο οποίο είχε εγκλωβιστεί το αυτοκίνητό τους εξαιτίας των έντονων πλημμυρικών φαινομένων στους δρόμους της Γλασκώβης. Η Σκωτία εξακολουθεί να πλήττεται από ισχυρές νεροποντές, με δρόμους στις μεγάλες πόλεις της χώρας να είναι πλήρως βυθισμένοι στα νερά της βροχής.

Η Λόρι Τζίλις όταν είδε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία είχαν βρεθεί οι δύο συνάνθρωποί της, αποφάσισε να επέμβει αμέσως για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ωστόσο, στην προσπάθεια να ξεκολλήσει το αμάξι από τα νερά δεν ήταν μόνη της, αλλά συνέβαλε και ο σκύλος της… ο Πουκ. Το τετράποδο έβαλε τα δύο του μπροστινά πόδια πάνω στο αμάξι, άρχισε να το σπρώχνει, χρησιμοποιώντας τα πίσω του πόδια για να δίνει δύναμη, ακολουθώντας ουσιαστικά τις κινήσεις της Λόρι.

Το υλικό που καταγράφηκε από την κάμερα κατοίκου της περιοχής δεν άργησε να γίνει viral.  Η ιδιοκτήτρια του συμπαθέστατου και ηρωικού τετράποδου δήλωσε με περηφάνια: «Ο Πουκ είναι πραγματικά ο καλύτερος σκύλος σε ολόκληρο τον πλανήτη».

Exit mobile version