Συμβόλαιο Μέσι Μπαρτσελόνα: Του ξαναέκανε πρόταση η Καταλανική ομάδα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συμβόλαιο Μέσι Μπαρτσελόνα: Του ξαναέκανε πρόταση η Καταλανική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αναστασία Αρτεμιάδη

Συμβόλαιο Μέσι Μπαρτσελόνα: Οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν τον περιμένουν στο αεροδρόμιο του Παρισιού, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι δέχεται προτάσεις από Τσέλσι και Μπαρτσελόνα

10.08.2021 | 12:01

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία, ωστόσο η Μπαρτσελόνα φαίνεται να μην έχει εγκαταλείψει πλήρως τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η τηλεοπτική εκπομπή “La Porteria”, την οποία αναμεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, το οποίο αναφέρει ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Φεράν Ρεβερτέρ, προσπαθεί να πετύχει το θαύμα της ανανέωσης με τον “Pulga”. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν δίνει λεπτομέρειες για τη νέα πρόταση των Καταλανών (χρονική διάρκεια, απολαβές κλπ.).

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέσι είπε “αντίο” στην Μπαρτσελόνα σε συνέντευξη τύπου, ωστόσο όσο δεν καταλήγει σε οριστική συμφωνία με τους Παριζιάνους. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναμένεται να πάει σήμερα στο Παρίσι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την Παρί.

Εκατοντάδες οπαδοί στο «Παρκ Ντε Πρενς»

Οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν τον περιμένουν στο αεροδρόμιο του Παρισιού. Συγκεκριμένα, εκατοντάδες φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και φωτορεπόρτερ έχουν συγκεντρωθεί τόσο έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς», όσο κι από το αεροδρόμιο, αναμένοντας να φτάσει ο Αργεντινός άσος.

 

Πρόταση και από την Τσέλσι

Την ίδια ώρα το γνωστό ειδησεογραφικό δίκτυο, ESPN, βάζει νέο λάδι στη φωτιά… υποστηρίζοντας πως ομάδα του Λονδίνου, έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του Μέσι, προσφέροντας του ένα δελεαστικό οικονομικό ποσό, που φέρεται να τον έχει βάλει σε σκέψη…

Πιθανότατα πρόκειται για την Τσέλσι του Ρομάν Αμπράμοβις, που βέβαια είναι ήδη έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της 100 εκατ. λίρες για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου.

Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες από το Παρίσι υποστηρίζουν πως στην Παρί δεν υπάρχει ανησυχία και θεωρούν ότι ο Λίο θα κρατήσει το λόγο του και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Παρκ Ντε Πρενς.

Exit mobile version