Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχαλάκη Παπαγεωργίου – γάμος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση ως σύζυγοι
LIFESTYLE

Μιχαλάκη Παπαγεωργίου – γάμος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση ως σύζυγοι

Μιχαλάκη Παπαγεωργίου - γάμος: Το βίντεο που απαθανατίζει την πρώτη έξοδό τους μετά το γάμο

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου ονομάζονται πλέον σύζυγοι. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτέι το περασμένο Σάββατο, 7 Αυγούστου με πολιτικό γάμο στο νησί της Σύρου, τον τόπο καταγωγής της νύφης. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι έδωσαν το “παρών” στην πιο ευτυχισμένη ημέρα του ζευγαριού ενώ η αγαπημένη “Δροσούλα” από τις “Άγριες Μέλισσες” έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μέσα στο κατάλευκο νυφικό της. Σύμφωνα με το cyclades24.gr η Δανάη Μιχαλάκη ντυμένη λιτά με διακριτικά κοσμήματα, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της πάτερα, Γιώργο Μιχαλάκη έφτασε 18:40 στο γραφικό χωριό της Ποσειδωνίας.

Στην γαμήλια τελετή βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και οι συμπρωταγωνιστές της στις Αγριες Μέλισσες Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Δάσκαλος), Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου (αδελφές), Αναστάσης Ροϊλός (Νικηφόρος), Εριέττα Μανούρη, Βίκυ Διαμαντοπούλου (Σοφούλα), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Καφετζής), Γιώργος Ηλιόπουλος (Κουρέας), Γιάννης Κουκουράκης (Κωνσταντής), Κωστής Σαββιδάκης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος καθώς και το συγκρότημα του Γιώργου Παπαγεωργίου ”Polkar” (Γιάννης Κυρατσός, Λάζαρος Πλιάμπας, Γιάννης Μπέλος, Γιώργος Αβραμίδης, Μιχάλης Καρανίκος) οι οποίοι υποδέχτηκαν με τα όργανα τους τη νύφη με το ‘’φραγκοσυριανή’’.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση σαν παντρεμένο ζευγάρι

Το απόγευμα της Κυριακής, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως παντρεμένοι. Που ακριβώς; Ο ηθοποιός έδωσε συναυλία στη Σύρο, μαζί με το συγκρότημα του, Polkar και το βίντεο ανέβηκε στα social media. Σε κάποια φάση, μάλιστα, φώναξε την αγαπημένη του στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί.

 

Οι δυο τους, όπως θα δεις, δείχνουν σε είναι σε πελάγη ευτυχίας…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις