Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Adele δίαιτα διατροφή: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Adele δίαιτα διατροφή: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Adele δίαιτα διατροφή: Τα γεύματα που ακολούθησε και την έκανε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά

Η πιο επιτυχημένη Βρετανή τραγουδίστρια των τελευταίων δεκαετιών κατάφερε να κάνει και την πιο απρόσμενη μεταμόρφωση των τελευταίων χρόνων. Η Adele πρωτοεμφανίστηκε το 2008 στη μουσική σκηνή με κοκκινωπά μαλλιά και με τροφαντά μάγουλα και εκτοξεύτηκε στα charts. Η αλλαγή της ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή κι αυτό το μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανέβασε κατά καιρούς στο Instagram, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους θαυμαστές της. Ωστόσο η πανδημία την βρήκε χωρισμένη και… εξαφανισμένη όταν ξαφνικά επανεμφανίστηκε και ήταν μία άλλη!

Η 33χρονη Αντέλ λέγεται ότι ακολούθησε τη δίαιτα The Sirtfood, που σημαίνει ότι έτρωγε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε σιρτουίνες, που μπορούν να ρυθμίσουν τον μεταβολισμό σας, όπως πράσινο χυμό, φράουλες, κουρκουμά, ελαιόλαδο και κόκκινο κρεμμύδι. Μιλώντας στην εκπομπή Lorraine του ITV, η προσωπική προπονήτρια της Adele, Καμίλα Γκούντις, δήλωσε ότι η μεταμόρφωση της σταρ, είναι «δίαιτα 90%». «Φαίνεται καταπληκτική – άλλαξε τον τρόπο ζωής της, άλλαξε τη διατροφή της», ανέφερε η Καμίλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Η δίαιτα sirtfood

Η ερμηνεύτρια την οποία λατρέψαμε με την παλιά της, εξίσου εντυπωσιακή εικόνα, δείχνει ανανεωμένη και χαρούμενη με την αλλαγή στην φυσική της κατάσταση και εικόνα της. Η Adele πέτυχε αυτή την μεταμόρφωση υιοθετώντας ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, με άσκηση με την βοήθεια μιας συγκεκριμένης διατροφής, με όνομα sirtfood.

H διατροφή βασίζεται στις σιρτουίνες μια ομάδα επτά πρωτεϊνών που εντοπίζονται στο σώμα μας και φαίνεται να βοηθάει σε διάφορες λειτουργίες όπως και στον μεταβολισμό μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Τα γεύματα που ακολουθούσε

Το πρωινό

To πρωινό της σταρ θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο ποτήρι «sirtfood staple». Ο πράσινος χυμός είναι πλούσιος σε σίδηρο και βιταμίνες και περιλαμβάνει λαχανικά όπως ρόκα και σέλινο, πράσινο μήλο, matcha και λίγο λεμόνι. Το matcha είναι πλούσιο σε καφεΐνη και αντιοξειδωτικά, πράγμα που σημαίνει ότι ο χυμός αυτός είναι ιδανικός για όσους το πρωί αγαπούν την καφεΐνη. Η Adele στον παρελθόν είχε δηλώσει πως έπινε 10 φλιτζάνια τσάι την ημέρα με δύο κουταλάκια ζάχαρης το καθένα.

Το μεσημεριανό γεύμα

Ενα συνηθισμένο γεύμα στη δίαιτα Sirtfood είναι ένα ζεστό Shakshuka. Πρόκειται για μια συνταγή από το Mexico με ψημένα αυγά, ντομάτα και λάχανο.

Βραδινό

Για το δείπνο, ένα πιάτο ζυμαρικών arrabbiata με γαρίδες είναι μια καλή επιλογή στα πλαίσια αυτής της διατροφής.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις