Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία Μίχαλου: Πότε θα γίνει – Η επιθυμία της οικογένειας
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Μίχαλου: Πότε θα γίνει – Η επιθυμία της οικογένειας

Κηδεία Μίχαλου: Ο πρόεδρος της ΕΒΕΑ απεβίωσε στα 61 του χρόνια στο εργοστάσιό του

Επιθυμία της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου ΙΒΑΝ GR3702601780000870100872073 (Eurobank) και στο Χαμόγελο του Παιδιού IBAN GR3301722330005233003309251 (Τράπεζα Πειραιώς). Αυτό έγινε γνωστό από την οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνου Μίχαλου, και υπενθυμίζεται ότι η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 και ώρα 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Όπως είναι γνωστό ο κ. Μίχαλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του που ήταν στην περίμετρο των πυρκαγιών της Β. Αττικής.

Ο ίδιος πλέον θεωρείται θύμα της καταστροφικής πυρκαγιάς. «Έσκασε» απ’ το άγχος, την αγωνία και την οργή του γι αυτό που συνέβαινε. Η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπά όταν τον βρήκε η σύζυγος του, Αθηνά, στο γραφείο της οικογενειακής επιχείρησης στο Κρυονέρι.

Εκεί όπου προσπαθούσε να κάνει κάθε τι για να διασφαλίσει τις επιχειρήσεις του μπροστά στην απειλή που πλησίαζε. Μία απειλή για την οποία όπως είπε ο ίδιος στη βρετανική τηλεόραση ξεκίνησε απ’ τη μανία εμπρηστών, όπως τουλάχιστον είχε πληροφορηθεί μην κρύβοντας και την ανησυχία του λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων. Τον βρήκε αναίσθητο η σύζυγος του στο γραφείο της οικογενειακής επιχείρησης SWAN AE όπου έτρεξε να τον βρει καθώς δεν απαντούσε στα επαναλαμβανόμενα τηλεφωνήματα της. Οι διασώστες που κλήθηκαν προσπαθούσαν επί μισή ώρα να κάνουν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη. Μάταια όμως, ο 61χρονος επιχειρηματίας δεν ανταποκρίθηκε και στο ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις