Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κωνσταντίνος Μίχαλος – πέθανε: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Μίχαλος – πέθανε: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ

Κωνσταντίνος Μίχαλος - πέθανε: Τα μηνύματα πολιτικών της χώρας

Αποχαιρετούν τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, είπε ο πολιτικός κόσμος. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου. Με πολύπλευρη δραστηριότητα, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του». Στο μήνυμά του, μέσω Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας είπε: «Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος υπηρέτησε με συνέπεια τον επιμελητηριακό θεσμό, όπως και όλα τα αξιώματα στα οποία θήτευσε. Ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατό του στους οικείους του».

Το μήνυμα των Τσίπρα και Γεωργιάδη

«Συγκλονισμένος από την είδηση της απώλειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στο μέτωπο της φωτιάς στο Κρυονέρι. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας. «Αισθάνομαι πραγματικά συγκλονισμένος από την τραγική είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του φίλου μου Κων/νου Μίχαλου. Είχα όλο αυτό το διάστημα της θητείας μου εξαιρετική και σχεδόν καθημερινή συνεργασία μαζί του. Θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένειά του θα είμαστε στο πλάι τους» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πατούλης: “Ο αδόκητος χαμός του καλού φίλου με βρίσκει συντετριμμένο”

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης είπε για τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου του ΕΒΕΑ: «Ο αδόκητος χαμός του καλού φίλου και συνεργάτη Κωνσταντίνου Μίχαλου, με βρίσκει συντετριμμένο. Χθες το βράδυ βρισκόμασταν δίπλα δίπλα στο Κρυονέρι και μοιραζόμασταν την αγωνία για την καταστροφική πυρκαγιά και σήμερα μαθαίνω για τον αναπάντεχο χαμό του.

Η απώλεια του, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε μια πάρα πολύ κρίσιμη στιγμή για την ανάταξη της χώρας. Ο επιχειρηματικός κόσμος χάνει έναν πολύτιμο μαχητή και εγώ ένα εξαιρετικό φίλο και συνοδοιπόρο. Εκφράζω την απέραντη θλίψη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Τους εύχομαι καλό κουράγιο». Ο Νότης Μηταράκης έγραψε: «Είμαι συντετριμμένος από την απώλεια του φίλου μου @kmichalos. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Κουμουτσάκος: “Αχ ρε φίλε Κώστα”

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κουμουτσάκος είπε: «Αχ ρε φίλε Κώστα. Έφυγες στις επάλξεις. Στη δουλειά σου που τόσο αγάπησες». «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον τραγικό θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, Προέδρου του ΕΒΕΑ. Έφυγε από την ζωή ένας συνεπής εκπρόσωπος του κόσμου των επιχειρήσεων και του επιμελητηριακού θεσμού. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» ανέφερε ο εκπροσώπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγης Παύλος Χρηστίδης. «Με θλίψη και αποτροπιασμό έμαθα για τον θάνατο του συμμαθητή, συμφοιτητή και φίλου Κωνσταντίνου Μίχαλου. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω» έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Χαρίτσης: “Εργάστηκε με προσήλωση για τον στόχο ισχυρών ελληνικών επιχειρήσεων”

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου του Επαγγελματικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνου Μίχαλου. Η απώλεια είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη. Για τον επιχειρηματικό και επιμελητηριακό κόσμο, αλλά και συνολικά για τα δημόσια πράγματα στη χώρα μας. Θα λείψει η ευγένεια, η κατάρτισή του, η διορατικότητα και η ικανότητά του να συνομιλεί με όλους και να συνθέτει.

Εργάστηκε με προσήλωση για τον στόχο ισχυρών ελληνικών επιχειρήσεων σε μια ισχυρή ελληνική οικονομία τόσο ως επιχειρηματίας όσο και ως επιμελητηριακός παράγοντας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συνεργάτες του» αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις