Φωτιά Αφίδνες – Πολεμική Αεροπορεία: Το αισιόδοξο μήνυμα στους πολίτες

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Αφίδνες – Πολεμική Αεροπορεία: Το αισιόδοξο μήνυμα στους πολίτες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Φωτιά Αφίδνες - Πολεμική Αεροπορεία: Ρίγη προκαλεί η προσπάθεια των Σωμα΄των Ασφαλείας

06.08.2021 | 14:33

Ρίγος προκαλούν οι εικόνες από τις ανεξέλεγκτες φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε  διάσπαρτα σημεία της χώρας με άνδρες της Πυροσβεστικής και των Σωμάτων Ασφαλεία να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εξασφαλίσουν των ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους. Οι εικόνες που έρχονται από πυρκαγιά σε εργοστάσιο των Αφιδνών είναι αποκαρδιωτικές.  Στην περιοχή υπενθυμίζεται, ότι  το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκαν έντονες αναζωπυρώσεις της πυρκαγιάς η οποία πέρασε μέσω της Εθνικής Οδού και του Κρυονερίου. Οι αναζωπυρώσεις είναι διαρκείς στο Κρυονέρι, την Ιπποκράτειο Πολιτεία και τις Αφίδνες όπου σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι το μέτωπο της φωτιάς κινείτο προς Μαλακάσα και Πολυδένδρι.

Στις 2 το μεσημέρι μέσω του 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι του Καλεντζίου και της Λίμνης Μαραθώνα να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να κινηθούν προς την περιοχή του Γραμματικού. Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι το μεγαλύτερο πρόβλημα της φωτιάς εντοπιζόταν βορειοδυτικά προς το Κρυονέρι, το πύρινο μέτωπο πέρασε κάτω από της Εθνική Οδό και συνέχισε σε Αγία Τριάδα, Ταξιάρχαι και Αφίδνες. Στο μεταξύ, νωρίτερα και ειδικότερα μετά τις 11:30 σημειώθηκαν ισχυρότατες εκρήξεις στις Αφίδνες σε επιχείρηση αλουμινίου, στον παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος των διοδίων.

Το βίντεο που ανέβασε η Πολεμική Αεροπορεία

Σε αυτό φαίνονται κατά πάσα πιθανότητα εικόνες από το πύρινο μέτωπο στις Αφίδνες. «Συνεχίζουμε, για όσο χρειαστεί!» είναι το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Exit mobile version