Μητσοτάκης – φωτιά Βαρυμπόμπη: Εκτάκτως στην περιοχή ο πρωθυπουργός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – φωτιά Βαρυμπόμπη: Εκτάκτως στην περιοχή ο πρωθυπουργός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μητσοτάκης - φωτιά Βαρυμπόμπη: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο μέτωπο των πυρκαγιών στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

05.08.2021 | 17:10

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο μέτωπο των πυρκαγιών στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Υπενθυμίζεται πως μεγάλη αναζωπύρωση έγινε νωρίτερα στην πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης και συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στο ρεύμα της Χελιδονούς κοντά στον οικισμό Αδάνες. Η κατάσταση είναι δραματική σε Δροσοπηγή, Τατόι και Ιπποκράτειο Πολιτεία. Σύμφωνα με πληροφορίες στη Δροσοπηγή οι κάτοικοι απομακρύνονται καθώς οι φλόγες έχουν φτάσει στα πρώτα σπίτια.

Σχετικά εστάλη μήνυμα από τον 112 προς τους κατοίκους στην Ιπποκράτειο Πολιτεία να απομακρυνθούν από τα σπίτια προς την εθνική οδό, ενώ οι κάτοικοι της Δροσοπηγής προς Αφίδνες. Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε αυτοψία στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας, όπου αρμόδιοι φορείς του παρουσίασαν τη λειτουργία του αυτόματου συστήματος πυρόσβεσης και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εξελίξεις στα ενεργά μέτωπα.

Exit mobile version