Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θοδωρής Αθερίδης εγγονός: Βουτιές στην πισίνα, μια υπέροχη εικόνα
LIFESTYLE

Θοδωρής Αθερίδης εγγονός: Βουτιές στην πισίνα, μια υπέροχη εικόνα

Θοδωρής Αθερίδης εγγονός: Δείτε πόσο μοιάζουν

Ο Θοδωρής Αθερίδης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του και έχει την καλύτερη παρέα: τον δίχρονο εγγονό του. O γνωστός ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στον εγγονό του, τον μικρό Θοδωρή, που ήρθε στον κόσμο στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2019. Ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα είναι ένας χαριτωμένος μπόμπιρας, ο οποίος έχει τρελάνει τον διάσημο παππού του. Μάλιστα, πολλές φορές ο Θοδωρής Αθερίδης έχει δημοσιεύσει στα social media φωτογραφίες με τον εγγονό του, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη που τρέφει για εκείνον. «Κι αγαπώ κι όλον τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα μιας φωτογραφίας τους που ανέβηκε στο Instagram.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, όπως θα δείτε παρακάτω, δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία που έβγαλαν οι δυο τους μέσα στην πισίνα, όπου απολαμβάνουν το μπάνιο τους. Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει μιλήσει για την κόρη του σε συνέντευξή του στη BOVARY: «Είναι δύσκολο να είσαι ηθοποιός και να είναι και το παιδί σου. Γι΄αυτό και τηρώ στάση εξαφανισμένου. Δεν ανακατεύομαι. Ούτε η κόρη μου θέλει, με τίποτα. Μια φορά συνεργαστήκαμε, και τέρμα. Πιστεύει στην γνώμη μου αλλά θέλει να την λέω σε έτοιμες δουλειές, όχι από πριν.

Η Φωτεινή έχει δώσει ένα δικό της στίγμα. Εχει ισχυρή προσωπικότητα και το έχει καταστήσει σαφές, με κάποιον, δικό της τρόπο. Δεν θυμίζει κανέναν, ούτε την μητέρα της ούτε εμένα ούτε κανέναν άλλον ηθοποιό. Ακολουθεί έναν δικό της εσωτερικό δρόμο. Εγκαιρα απομυθοποίησε όλα αυτά που έβλεπε σπίτι της. Δεν θεώρησε ποτέ τον μπαμπά της ως μέγα διανοούμενο κι έτσι δικαιούται να γράφει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις