Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντέμης Νικολαΐδης – gntm σχέση: “Φουντώνουν” οι φήμες για νέα αρχή
LIFESTYLE

Ντέμης Νικολαΐδης – gntm σχέση: “Φουντώνουν” οι φήμες για νέα αρχή

Ντέμης Νικολαΐδης - gntm σχέση: Υπάρχει φλερτ με μοντέλο

“Φουντώνουν” οι φήμες για νέα αρχή του Ντέμη Νικολαΐδη με μοντέλο λίγο μετά το χωρισμό με την επί 18 χρόνια σύζυγό του Δέσποινα Βανδή Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση  στα μέσα Ιουλίου ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Το περιοδικό Ciao με δημοσίευμά του αναφέρει πως ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ένα φλερτ στη ζωή του. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες λοιπόν, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ξεκινήσει ένα φλερτ, με ένα από τα μοντέλα του GNTM. Ένα φλερτ που ακόμη είναι στα πρώιμα στάδιά του και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει. Όσοι τον ξέρουν πάντως λένε ότι είναι ήρεμος κι ευτυχισμένος, όσο ευτυχισμένος μπορεί να είναι κάποιος όταν τελειώνει μια σχέση ζωής.

«Είχαν χωρίσει αρκετά χρόνια πριν! Τυπικά μένανε μαζί γιατί…»

Σχολιάζοντας το χωρισμό του ζευγαριού στην εκπομπή «Love It», η δημοσιογράφος, Μάρτζυ Λαζάρου έκανε μια νέα αποκάλυψη αναφορικά με την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. «Εγώ αυτό που εισπράττω και αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ήταν μια απόφαση συνειδητή. Θεωρώ και πιστεύω και οι πληροφορίες οι δικές μου λένε πως τυπικά μένανε μαζί για τα παιδιά. Καταλαβαίνω πως σαν ζευγάρι είχαν χωρίσει νομίζω αρκετά χρόνια πριν. Αρκετά. Όταν υπάρχουν παιδιά, σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι επιπόλαιο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για το ζευγάρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις