Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πετρούλα Κωστίδου Big Brother: Κρούση στο κορίτσι που κόλαζε λέγοντας τον καιρό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πετρούλα Κωστίδου Big Brother: Κρούση στο κορίτσι που κόλαζε λέγοντας τον καιρό

Πετρούλα Κωστίδου Big Brother: Τι απάντησε στην πρόταση το κορίτσι που έλεγε με 'καυτό' τρόπο τον καιρό στο Star

Η αντίστροφη μέτρηση για το Big Brother έχει ξεκινήσει και η παραγωγή ψάχνει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ριάλιτι εθελοντικού εγκλεισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση για να συμμετάσχει στο Big Brother είναι και η Πετρούλα Κωστίδου, το κορίτσι που κάποτε κόλαζε τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνισή της στο δελτίο καιρού του Star. Η ίδια δεν αποδέχτηκε την πρόταση.

«Έχουν κάνει κρούσεις σε πάρα πολλές γνωστές γυναίκες. Μία την οποία εμείς αποκλειστικά θα το πούμε γιατί εγώ μίλησα και μαζί της κιόλας είναι η Πετρούλα Κωστίδου. Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι όντως έγινε μια κρούση, έκανε μια συζήτηση, αλλά έμεινε εκεί. Δεν συζήτησε ούτε για λεφτά ή οτιδήποτε άλλο γιατί ήταν αρνητική», είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή η πρεμιέρα του Big Brother 2 έχει οριστεί για την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Οι αιτήσεις συμμετοχής για τον νέο κύκλο ήταν διπλάσιες από πέρυσι, όμως η παραγωγή αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα. Μπορεί οι άνδρες να έχουν κλείσει τη συμμετοχή τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τις γυναίκες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις