Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παραίτηση Ιακωβίδη – άρση βαρών: Το ενδεχόμενο να αναθεωρήσει την απόφασή του
ΕΛΛΑΔΑ

Παραίτηση Ιακωβίδη – άρση βαρών: Το ενδεχόμενο να αναθεωρήσει την απόφασή του

Παραίτηση Ιακωβίδη - άρση βαρών: Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων, ανέφερε

Για τον καταιγισμό μηνυμάτων και τη στήριξη που έχει λάβει, καθώς και για το αν θα συνεχίσει στην άρση βαρών, μίλησε ο Θοδωρής Ιακωβίδης. «Όσοι ήταν στο αεροδρόμιο, είναι όλοι φίλοι μου. Είναι εκείνοι που είναι και στα εύκολα και στα δύσκολα. Τους ευχαριστώ πολύ που ήρθαν. Και τις τελευταίες ημέρες δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων, δέχομαι μια επίθεση αγάπης που δεν την περίμενα», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ.

Όσο για το αν αναθεωρεί για την απόφασή του, είπε πως «επειδή δέχομαι πολλή πίεση, είναι και λίγο ότι δεν θέλω να σταματήσω, δύσκολα πήρα αυτή την απόφαση, θα δούμε… Δεν ξέρω ακόμα», με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν πότε θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με τον αθλητή να αποκαλύπτει πως έχει και ένα πρόβλημα στον καρπό.

«Γενικότερα, αυτό ήταν και το παράπονό μου, η παράκλησή μου που έκανα κάθε φορά που με καλούσαν σε μια εκπομπή. Έκλεινα τον λόγο μου κάνοντας μια παράκληση να μην θυμόμαστε τους αθλητές κάθε τέσσερα χρόνια. Να είμαστε λίγο πιο κοντά. Υπάρχουν ανθρώπινες ιστορίες», συνέχισε. Σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έκανε προπόνηση, είπε πως «το γυμναστήριο όπου προπονούμαι, στον Άγιο Κοσμά, όποτε βρέχει, πλημμυρίζει. Και η Ομοσπονδία προσπαθεί να βρίσκει λύσεις συνέχεια. Από την πολιτεία εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Και δεν θέλω να πάρω χρήματα από την πολιτεία, αλήθεια το λέω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις