Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Συγχρονισμένη κολύμβηση Ελλάδα Τόκιο: 3 νέα κρούσματα στην αποστολή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγχρονισμένη κολύμβηση Ελλάδα Τόκιο: 3 νέα κρούσματα στην αποστολή

Συγχρονισμένη κολύμβηση Ελλάδα Τόκιο: Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε  ότι βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα

Νέο κρούσμα Covid-19 στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία απειλείται πλέον να χάσει τον αγώνα του ομαδικού, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο. Το ντουέτο, με την Ευαγγελία Πλατανιώτη (που ανέρρωσε από τον κορονοϊό και ταξίδεψε έγκαιρα στο Τόκιο) και την Εβελίνα Παπάζογλου, πραγματοποιήθηκε χθες.

Η αθλήτρια, Ευαγγελία Πλατανιώτη, που βρέθηκε θετική τοποθετήθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας, ενώ και οι υπόλοιπες Ελληνίδες αθλήτριες πέρασαν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης, αν και τα δικά τους τεστ είναι αρνητικά. Υπενθυμίζεται ότι θετική βρέθηκε στον Covid-19 αμέσως μετά την άφιξη στο Τόκιο και μία συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία ταξίδεψε ανεμβολίαστη αγνοώντας τις συστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Επομένως η χώρα μας δεν θα έχει συμμετοχή στη συγχρονισμένη κολύμβηση στου φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Θετική στον κορονοϊό είναι αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η αθλήτρια θα συνεχίσει τη διαμονή της σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού.

Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά αλλά θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις