Αντετοκούμπο Σεπόλια: Πότε θα πάει το τρόπαιο στην παλιά του γειτονιά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούμπο Σεπόλια: Πότε θα πάει το τρόπαιο στην παλιά του γειτονιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αντετοκούμπο Σεπόλια: Το "τουρ" του τρόπαιου στην Ελλάδα

02.08.2021 | 19:06

Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στην Αίθουσα Τύπου του αεροδρομίου, από όπου και έδωσαν μια μακροσκελή συνέντευξη για τη σπουδαία επιτυχία, παρουσία αρκετών δημοσιογράφων αλλά και ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Ο πρωταθλητής και MVP των φετινών τελικών στο ΝΒΑ ανπέφερε κατά την αρχική του δήλωση: “Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που μας στήριξαν για να ζήσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε για να δούμε τους φίλους μας.

Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε το κύπελλο μαζί, γιατί ήταν ολόκληρη διαδικασία. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο είναι στην Ελλάδα. Είναι κάτι απίστευτο. Δεν ξέρω πόσες μέρες θα μείνουμε, αλλά σίγουρα θα το πάω πίσω στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου, στα μέρη που μεγαλώσαμε. Ακόμη δεν έχουμε πιστέψει τι έχει γίνει, έγινε με σκληρή δουλειά απ όλους στην ομάδα. Οι Έλληνες μας στήριζαν και μας αγαπούσαν”.

Σχετικά με την επίσκεψή του στα Σεπόλια μάλιστα, είπε: “Θα βρούμε μία ώρα στις επόμενες ημέρες που θα είμαστε εδώ να πάμε. Σας περιμένουμε από όλες τις γειτονιές της Ελλάδας. Θα έχουμε το τρόπαιο μαζί μας. Θα παίξουμε και λίγο μπάσκετ. Θα πάμε για να το χαρούν τα παιδιά και οι άνθρωποι εκεί στα Σεπόλια”. Έτσι κι έγινε! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση για το μεγάλο τουρ του τροπαίου του ΝΒΑ. Οπως αναφέρει στο Instagram, η οικογένεια Αντετοκούνμπο θα βρεθεί στα Σεπόλια αύριο, Τρίτη στις 20:00, για να έχει υποχωρήσει όσο το δυνατόν γίνεται και η ζέστη.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

 

Exit mobile version