Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 1/8: Προβλέψεις για την Κυριακή
PLUS

Ζώδια σήμερα 1/8: Προβλέψεις για την Κυριακή

Ζώδια σήμερα 1/8: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Υπάρχει σήμερα μια έντονη εστίαση στον τομέα των σχέσεων αγάπης, ψυχαγωγίας, ευχαρίστησης, γνωριμιών και της δημιουργικότητας. Ο Ερμής και ο Ήλιος ευθυγραμμίζονται σε αυτόν τον τομέα του ηλιακού σου διαγράμματος προκαλώντας μια μικρή ψυχική αναστάτωση και συγκίνηση. Επίσης τόσο ο Ερμής όσο και ο Ήλιος αντιτίθενται στον Κρόνο και θα μπορούσες να αισθανθείς πως οι ευθύνες απέναντι στους άλλους παρεμποδίζουν τις αγαπημένες δραστηριότητές σου.

Ταύρος

Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή ουσιαστικών συνομιλιών κυρίως με την οικογένεια καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής ενώνουν τις δυνάμεις τους στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να κάνεις βελτιώσεις και να λάβεις αποφάσεις που θα σε απαλλάξουν από ένα καθημερινό ίσως και κρυφό άγχος. Ίσως χρειαστεί μια νέα πιο ρεαλιστική ματιά στην ισορροπία εργασίας και σπιτιού ή προσωπικών υποχρεώσεων. Παρόλα αυτά μην ξεχνάς ότι ξεκινά ένα νέος ευνοϊκότερος και πιο χαρούμενος μήνας.

women's blue and white plaid shirt

Δίδυμοι

Άκου σήμερα τη διαίσθησή σου και εμπιστεύσου τις νέες ιδέες σου, με τον Ερμή και τον Ήλιο να ευθυγραμμίζονται. Είναι σημαντικό να μην πάρεις ωστόσο κρίσιμες αποφάσεις και να ξεπεράσεις τον εαυτό σου ή να μη λάβεις υπόψη σου τα συναισθήματά σου. Επίσης καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής αντιτίθενται στον Κρόνο μπορεί να ανακαλύψεις εμπόδια που σχετίζονται κυρίως με την επικοινωνία, τη μεταφορά και τον εξοπλισμό. Προσπάθησε τις όποιες καθυστερήσεις να μην τις παίρνεις προσωπικά.

Καρκίνος

Με το ξεκίνημα του νέου μήνα τα χρήματα και οι πρακτικές υποθέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο. Νέες ιδέες και προοπτικές μπορούν να εμφανιστούν έντονα καθώς τώρα αναδύονται περαιτέρω λεπτομέρειες. Ένα θέμα οικονομικής φύσης, ιδιοκτησίας ή σεβασμού μπορεί να φτάσει σε σημείο καμπής. Ακόμα κι έτσι οι μεταβάσεις του Κρόνου μπορούν να υποδείξουν προκλήσεις. Το να κάνεις μικρά βήματα για την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας θα είναι αποτελεσματικότερο. Οι όποιες καθυστερήσεις να είσαι βέβαιη πως θα σε οδηγήσουν σε καλύτερες συνθήκες αργότερα.

Λέων

Ο Ήλιος και ο Ερμής ενώνουν τις δυνάμεις τους στο δικό σου ζώδιο σήμερα και θα πρέπει να προσέξεις τα βιαστικά λόγια. Μια ιδέα ή ένα έργο σε ενθουσιάζει όμως μπορεί να μην γνωρίζεις λεπτομέρειες που χάθηκαν ή κρύφτηκαν στο παρελθόν, για αυτό δεν θα πρέπει να είσαι βιαστική. Ωστόσο ο Ερμής και ο Ήλιος αντιτίθενται στον Κρόνο δημιουργώντας μια ψυχική ένταση. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω σε θέματα που σχετίζονται με τη συναισθηματική σου ζωή.

photo of woman looking at brown grass field

Παρθένος

Αν και θέλεις να ξεκινήσεις αισιόδοξα το μήνα σου υπάρχει μια έντονη παρόρμηση ή ανάγκη να μιλήσεις, να αναλύσεις και να χειριστείς θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν κι αυτό να σου ρίξει κατά κάποιο τρόπο τη διάθεση. Επίσης με τον Ερμή και τον Ήλιο να αντιτίθενται με τον Κρόνο καθώς προχωρά η μέρα, προβλήματα που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία και τις συνήθεις ρουτίνες μπορεί να σε επιβαρύνουν.

Ζυγός

Μπορείς σήμερα να απολαύσεις συναρπαστικές ιδέες μέσω ενός φίλου, των συνδέσεών σου ή των δικτύων σου. Η αλήθεια είναι πως μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί να σε οδηγήσει σε σωστή κατεύθυνση. Με τον Ερμή και τον Ήλιο να ευθυγραμμίζονται στον τομέα των επιθυμιών και των ονείρων, οι φίλοι μπορεί να συμβάλλουν και να σε βοηθήσουν να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Στόχος σου είναι να κρατήσεις τα θετικά και να απορρίψεις τα υπόλοιπα.

Σκορπιός

Είναι καλύτερο σήμερα να μην βιαστείς να μιλήσεις καθώς η καρδιά δεν ακολουθεί το συναίσθημά σου. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις την ενέργειά σου σε ένα έργο που σε οδηγεί κάπου ή να ανακαλύψεις περισσότερες πληροφορίες ή λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις ένα όραμά σου. Μπορείς επίσης να ανακαλύψεις που έχεις σπαταλήσει ενέργεια και πήγε χαμένη, έτσι ώστε να μην το επαναλάβεις.

woman behind man on body of water near gray rocks

Τοξότης

Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου ώστε να απολαύσεις έναν νέο τρόπο σκέψης ή μια ψυχική περιπέτεια με τον Ήλιο και τον Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον τομέα του πνεύματός σου. Λάβε υπόψη σου πως οι συνομιλίες μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές όμως ένα συναισθηματικό ή ευαίσθητο σημείο να λείπει. Με τον Κρόνο να συμμετέχει επίσης, παίρνεις πολύτιμα μαθήματα από επιβραδύνσεις ή εμπόδια.

Αιγόκερος

Με τον Ερμή να ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να δεις τους στόχους σου πιο καθαρά, να εντοπίσεις τα λάθη και να ανακαλύψεις λεπτομέρειες που λείπουν. Ωστόσο αντιτίθενται με τον Κρόνο και κάτω από αυτή την επιρροή μπορεί να επικοινωνείς σκληρά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου και σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή των αγαπημένων σου προσώπων.

woman in black bikini on water during daytime

Υδροχόος

Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή και μπορεί να υπάρξουν πολλά που πρέπει να συζητηθούν ή να σκεφτείς. Μπορείς επίσης να επεξεργαστείς και να ταξινομήσεις καλά και σωστά τις σκέψεις σου έτσι ώστε να είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μπροστά. Στόχος σου επίσης είναι να είσαι υπομονετική με τους άλλους, να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις απόψεις των άλλων και να καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα.

Ιχθείς

Με τον Ερμή και τον Ήλιο να ευθυγραμμίζονται στον τομέα της εργασίας και των καθηκόντων σου σήμερα είναι πιθανό να δεις κάποια θέματα πιο καθαρά. Μια ιδέα μπορεί να ανθίσει και οι σκέψεις σου να είναι πιο διορατικές. Τα θέματα επικοινωνιών κυριαρχούν, παρατηρείς και αναλύσεις καλύτερα. Κάνε ένα μικρό διάλειμμα σήμερα και απόλαυσε τη μέρα χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς.

Πηγή: Tife
woman wearing black bikini surrounded by trees
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις