Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Προπονητής Τσιτσιπα – Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέα συνέντευξη για τις άθλιες συνθήκες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προπονητής Τσιτσιπα – Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέα συνέντευξη για τις άθλιες συνθήκες

Προπονητής Τσιτσιπα - Ολυμπιακοί Αγώνες: "Ο Αμερικανός είχε Playstation, εμείς δεν είχαμε ούτε τηλεόραση"

Για τις δύσκολες συνθήκες στη διοργάνωση του Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνει λόγο ο γυμναστής του Στέφανου Τσιτσιπά, Χρήστος Φιωτάκης. Με αναρτήσεις του στο Instagram συγκεκριμένα, ο κ. Φιωτάκης κάνει λόγο για συνθήκες χάους αλλά και κακή συμπεριφορά από τους διοργανωτές που έκαναν διακρίσεις. «Η διαμονή είναι άθλια και όχι δίκαιη για όλες τις χώρες. Μέναμε τρία άτομα σε 20 τ.μ. σε κρεβάτια φτιαγμένα από χαρτόνι.

Δεν είχαμε καν τηλεόραση για να δούμε τους Αγώνες» τονίζει ο κ. Φιωτάκης και προσθέτει: «Την ίδια ώρα ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο και κάνα δυο χώρες ακόμα είχαν PlayStation και μεγάλα διαμερίσματα με μεγάλα παράθυρα, με ιδιωτικά γυμναστήρια, με ηλεκτρικά ποδήλατα και χώρους για καφέ. Το 90% των υπαλλήλων της διοργάνωσης δεν μιλούσαν αγγλικα.

Τόσο χάος για να τακτοποιηθούν τα πράγματα. Το φαγητό δεν είναι για Ολυμπιονίκες. Το πλυντήριο είναι άθλιο, χάνονται ρούχα, και ξοδεύουμε ώρες στην ουρά για να ξεχωρίσουμε τα ρούχα. Δεν έχουμε είδη πρώτης ανάγκης, όπως σαπούνι για τα χέρια, σαμπουάν, οδοντόκρεμα κτλ. και το κατάστημα στο Χωριό ήταν άχρηστο. Στο γυμναστήριο οι άνθρωποι περπατάνε δίπλα σου και σου σπάνε τα νεύρα να κρατήσει τη μάσκα φορεμένη την ώρα που κάνεις την άσκηση».

Δείτε τι είπε σήμερα στην εκπομπή “ΣΚ ΠΑΡΕΑ”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις