Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούμπο στην Ελλάδα: Η πρώτη συνέντευξη στην Αθήνα μετά την κορυφή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούμπο στην Ελλάδα: Η πρώτη συνέντευξη στην Αθήνα μετά την κορυφή

Αντετοκούμπο στην Ελλάδα: “Το συναίσθημα ότι έγινα πατέρας δεν το φτάνει το NBA” - Όλα όσα είπε

Με ανυπομονησία ανέμεναν δημοσιογράφοι και φανς την άφιξη του αστέρα του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα μείνει στην ιστορία του αμερικανικού μπάσκετ μετά τη νίκη με του Milwaukee Bucks.  Παρέα με τον αδερφό του, Θανάση, έφτασαν το πρωί της Κυριακής 1/8 στην Αθήνα,  φέρνοντας στην Ελλάδα το κύπελλο του Πρωταθλητή του NBA. Ο “Greak Freak” όχι μόνο κατέκτησε το κορυφαίο αμερικανικό πρωτάθλημα αλλά εξασφάλισε και τον τίτλο του MVP (Most Valuable Player) ξανά. Τα δύο αδέρφια, έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 11:30 το πρωί, όπου πλήθος κόσμου, κάμερες και δημοσιογράφοι τους περίμεναν με ανυπομονησία.

Ακολούθησε συνέντευξη τύπου από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όπου μεταξύ άλλων δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας στήριξαν από όταν πήγαμε στο NBA να κυνηγήσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω και θα δούμε την οικογένεια και τους ανθρώπους μας. Είμαστε χαρούμενοι και που μπορέσαμε να φέρουμε το κύπελλο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είναι ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

“Θα πάμε στα Σεπόλια”

Δεν ξέρω πόσες θα μέρες θα μείνουμε εδώ αλλά θα πάμε το κύπελλο και στα Σεπόλια. Είναι τρομερό αυτό που έχει γίνει, και από τους δυο μας και από την ομάδα».  Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην οικογένειά του: «Το συναίσθημα ότι έγινα πατέρας και ότι θα ξαναγίνω δεν το φτάνει το NBA». «Δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε σκληρά ως οικογένεια. Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι μου. Δεν ξέρω αν θα ξανακερδίσουμε αλλά ξέρω ότι αύριο θα σηκωθώ και θα πάω στο γήπεδο για προπόνηση» δήλωσε επίσης ο Greek Freak.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις