Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Βασιλακόπουλος: Κόντρα για την ιβερμεκτίνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Βασιλακόπουλος: Κόντρα για την ιβερμεκτίνη

Πολάκης - Βασιλακόπουλος: Ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για την ιβερμεκτίνη

Με ειρωνικό τρόπο αντέδρασε on air ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, με αφορμή τις συμβουλές του Παύλου Πολάκη στον νοσούντα από κορωνοϊό Αδωνι Γεωργιάδη. Ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για την ιβερμεκτίνη, την οποία ο Παύλος Πολάκης σύστησε προς τον Αδωνι Γεωργιάδη, αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα.

Ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος απάντησε, χαμογελώντας: «Θα ήθελα να μη σχολιάσω τις υγειονομικές συμβουλές του κ. Πολάκη. Είναι προτιμότερο να ασχοληθεί με πράγματα που γνωρίζει περισσότερο, όπως να οργανώσει καμιά διαδήλωση, καμιά κατάληψη, πράγματα στα οποία έχει ειδικευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι το υγειονομικό το ισχυρό του στοιχείο».

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει…

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΑΠΙΤΑΚΟ Βασιλακόπουλε:

Το μόνο πράγμα που εσυ εκπαιδεύτηκες στη ζωη σου ήταν το γλύψιμο σε καθηγητές και η ψεύτικη εργασιορυπανση !

Έγινες καθηγητής γιατί κουβάλαγες τη τσάντα του Ρουσσου και όχι γιατί θεράπευσες κάποιον ασθενή ,στη ζωη σου πρέπει ναχεις δει ελάχιστους!!!

Τους ασθενείς που εγώ έχω χειρουργήσει ή έχω θεραπεύσει στις ΜΕΘ που δούλεψα και δουλεύω ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ (και όχι κρυπτόμενος πίσω από άλλους)
εσυ δεν το έχεις καταφέρει μέχρι τώρα στη ζωη σου και ούτε πρόκειται ,γιατί απλά είσαι ένα πληρωμένο,μέτριο τζουκ μποξ εταιρειών…

ΥΓ Ναι, εγω στη Ιατρικη σχολή και στα νοσοκομεία που πέρασα και διάβασα και αγωνίστηκα για τα δικαιώματα της γενιάς μας και κατάφερα πολλά με άλλους σαν εμένα .
Ορθοστατων και ορθοβαδιζων!

Εσυ τι έκανες;;;;Αυτό που λέει το παλιο γνωμικό για τους χοχλιούς: «Έρποντας γλύφοντας και με τα κέρατα μου»

Αυτό είναι το δικό σου φορτε…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις