Αθήνα

°C

Πέμπτη

23

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάσια Τριφύλλη – Φιλιππίδης: «Είναι φίλος μου και τον αγαπώ»
LIFESTYLE

Βάσια Τριφύλλη – Φιλιππίδης: «Είναι φίλος μου και τον αγαπώ»

Βάσια Τριφύλλη - Φιλιππίδης: «Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Λυπάμαι το ταλέντο του»

Η Βάσια Τριφύλλη θέλησε να στηρίξει με δηλώσεις της τον Πέτρο Φιλιππίδη που βρίσκεται προφυλακιστέος στις φυλακές της Τρίπολης. Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» φιλοξενήθηκε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση και την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, έπειτα από τις καταγγελίες εις βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, κάτι που εκείνος αρνείται.

«Αν σου πω ότι νιώθω ασφαλής θα ήταν ψέμα. Γιατί εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Κι όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει. Αλλά είτε είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του. Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή… Και για τις γυναίκες.

Το θέμα είναι ότι η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής. Αισθάνθηκα πολύ καλά όταν βγήκαν όλες οι γυναίκες και μίλησαν. Απορώ γιατί όλες αυτές οι γυναίκες δεν τον πλακώσανε και στα χαστούκια. Δεν είχε φόβο, εκείνος ήταν άνετος. Του είχαν παραδώσει τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα τώρα. Εγώ δεν θα τον φοβόμουν… Αλλά εγώ είμαι άλλο είδος γυναίκας», σχολίασε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις