Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Πατούλη μαγιό: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram με στίχους του Ρίτσου
LIFESTYLE

Μαρίνα Πατούλη μαγιό: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram με στίχους του Ρίτσου

Μαρίνα Πατούλη μαγιό: Πρόσφατα μάλιστα οι εμφανίσεις της στα σοκάκια της Μυκόνου εντυπωσίασαν

H Μαρίνα Πατούλη είναι μία λαμπερή γυναίκα εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Εχει συνηθίσει να μιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και αυτο το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο για εκείνη μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη. Πρόσφατα μάλιστα οι εμφανίσεις της στα σοκάκια της Μυκόνου εντυπωσίασαν. Η Μαρίνα Πατούλη αυτό το καλοκαίρι χαλαρώνει με την παρέα της και ποστάρει φωτογραφίες ανανεωμένη και λαμπερή.

Αυτή τη φορά η Μαρίνα Πατούλη έκανε ηλιοθεραπεία στην πισίνα, επιλέγοντας χρυσά κοσμήματα και ένα μπλε μπικίνι με ιδιαίτερο στυλ, το οποίο και ανέδειξε το καλλίγραμμο κορμί της. Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε και μία φράση του Γιάννη Ρίτσου, «Στην πόλη όπου ζεις θυμήσου να έχεις πάντα,ένα παγκάκι αγαπημένο, ένα παγκάκι με θέα, όπου θα σέρνεις κάθε φορά την ψυχή σου μέχρι εκεί, τις νύχτες τις πιο δύσκολες,τις κρύες νύχτες της ψυχής σου,τις νύχτες της πιο μεγάλης μοναξιάς….»

Μαρίνα Πατούλη: Εντυπωσιακή στη Μύκονο

Μπορεί να πέρασε δύσκολα τους τελευταίους μήνες καθώς μετά από σχεδόν 35 χρόνια γάμου αποφάσισαν με τον Γιώργο Πατούλη να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, όμως τα έχει αφήσει πίσω της και με εντυπωσιακό look ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πρόσφατα στα Ματογιάννια να κάνει βόλτες με μια φίλη της.

Με κοντό σορτς το οποίο συνδύασε με φλοράλ τοπ και κόκκινη ζώνη η Μαρίνα Πατούλη τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις