Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λίγκα: Δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λίγκα: Δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη

Σούπερ Λίγκα: Επτά ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ, δεν ενέκριναν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος στην Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας!

Με ηλεκτρονικό τρόπο έγινε η κλήρωση του 47ου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για την περίοδο 2021-2022. Σύμφωνα με τα λεγόμενα και αν όλα πάνε καλά, η σέντρα θα γίνει στις 21 με 22 Αυγούστου. Στην πρώτη αγωνιστική, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ παίζει με τον Ιωνικό. Ο Παναθηναϊκός με τον Απόλλωνα. Ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και ο Άρης με τον ΟΦΗ! Να τονίσω πως στην 4η αγωνιστική ημέρα υπάρχει το ντέρμπυ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα. Και στην 5η αγωνιστική έχουμε το ντέρμπυ των αιωνίων στο Φάληρο. Δυο αγωνιστικές μετά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Στην 9η αγωνιστική παίζουν Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Και στην 12η αγωνιστική υπάρχει ο αγώνας ΑΕΚ – Παναθηναϊκός!

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Πρέπει να υπογραμμίσω πως επτά ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ, δεν ενέκριναν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος στην Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας! Έτσι εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, υπάρχει ο κίνδυνος το πρωτάθλημα να μην ξεκινήσει! Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν και ιδιαίτερα ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκας ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης πως γρήγορα και με καλή θέληση το πρόβλημα της τηλεοπτικής στέγης των ομάδων να λυθεί.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπουτσικάρης δήλωσε:

«Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι ποδόσφαιρο. Έπαιξε ρόλο και η ενίσχυση από το στοίχημα, ένα αίτημα δεκαετιών που ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση. Μία μεγάλη πρόκληση είναι οι αγωνιστικοί χώροι. Έχουμε πέντε νέα γήπεδα υπό ανακατασκευή και σε ποσοστό 35% ανανέωσης των επιφανειών σε γήπεδα, ποσοστό σπάνιο για τα δεδομένα της Λίγκας.

Να αποδείξουμε πως δεν είμαστε μόνο επεισόδια και εντάσεις. Ο θεσμός των Β’ ομάδων θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δώσει νέους Έλληνες παίκτες. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο θέμα των τηλεοπτικών. Είναι σαν να μην βλέπω τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Πιστεύω πως με καλή πίστη και ρεαλισμό θα λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις