Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ταξιδιώτες Πειραιάς: Νέα viral απάντηση στην κάμερα (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ταξιδιώτες Πειραιάς: Νέα viral απάντηση στην κάμερα (vid)

Νεαρός που αναχωρούσε για διακοπές, έδωσε μυθική απάντηση στο Mega για τον προορισμό των διακοπών του.

Ορεξάτοι… φεύγουν για διακοπές οι αδειούχοι και φροντίζουν να το δείχνουν μάλιστα στις τηλεοπτικές κάμερες που καταγράφουν την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά κάθε πρωί. Μετά τον νεαρό χθες που έκανε το «εμβόλιο χωρίς γλυκάνισο» και έστειλε χαιρετίσματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη σήμερα ένας άλλος «χτύπησε» και πάλι στην κάμερα του Mega απαντώντας στην ερώτηση για το πού πηγαίνει πως με ένα χαρτί υγείας πάμε παντού.

«Είμαστε έτοιμοι να διακοπάρουμε, εμβολιασμένοι, όλα είναι τέλεια και πάμε….», ενώ στην ερώτηση για τον τελικό προορισμό της παρέας απάντησε: «Για όπου μας βγάλει το καράβι. Ένα χαρτί υγείας και πάμε παντού» με τους παρουσιαστές να ξεσπάνε σε γέλια!

Δείτε το σκηνικό από το 1.20 και μετά:

Χθες, ένας νεαρός που περίμενε να μπει στο πλοίο για την Πάρο έπεσε πάνω στην ρεπόρτερ του MEGA δίνοντας ρεσιτάλ. «Όλο το χειμώνα περιμέναμε για αυτό το καλοκαίρι. Ο κύριος Μητσοτάκης θα μας το βγάλει ξινό και το καλοκαίρι» είπε ενώ στην ερώτηση αν έχει κάνει το εμβόλιο απάντησε «εννοείται έκανα αυτό χωρίς γλυκάνισο» με έναν από την παρέα του να του φωνάζει να φορέσει τη μάσκα. Λίγο πριν η δημοσιογράφος πάει στον επόμενο της ουράς ο νεαρός έστειλε και τα χαιρετίσματά του στον πρωθυπουργό! «Χαιρετίσματα στον Κυριάκο, τον αγαπάω» είπε κοιτώντας την κάμερα.

Οι παρουσιαστές άκουγαν τον νεαρό με χαμόγελο αλλά και αμηχανία καταλαβαίνοντας πως λίγο πριν φύγει για διακοπές είχε διάθεση για χιούμορ ενώ σε μια προσπάθεια να το… μαζέψουν έσπευσαν να τονίσουν πως «στην Πάρο έχει κορονοϊό και χρειάζεται προσοχή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις