Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαρτίνς: Δηλώσεις εν όψει του επαναληπτικού με τη Νέφτσι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρτίνς: Δηλώσεις εν όψει του επαναληπτικού με τη Νέφτσι

Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει για την ισοπαλία στο Μπακού, αλλά για να κερδίσει τη Νέφτσι και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League.

Τη βεβαιότητα ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει αύριο τη Νέφτσι στο Μπακού και θα καταφέρει να περάσει στον 3ο προκριματικό γύρο, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Πέντρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Αζεραμπαϊτζάν. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως δουλειά του είναι να δίνει λύσεις, η ομάδα δούλεψε καλά όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσει, παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο ιδιαίτερου αγώνα κόντρα στους Αζέρους.

«Μου αρέσει να δίνω λύσεις. Τα προβλήματα υπάρχουν, όμως υπάρχουν και λύσεις. Μου αρέσει να δίνω λύσεις σε ό,τι προκύψει. Μπορεί να προέκυψαν προβλήματα, όμως ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε δυσκολία. Είμαστε εδώ γιατί αξίζουμε. Όσοι είναι εδώ βρίσκονται εδώ γιατί αξίζουν. Έχουμε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι οι παίκτες που είναι εδώ μπορούν να προσφέρουν λύσεις. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Έχουμε μεγάλη υποχρέωση στο σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός και έχουμε την πίστη, αφού έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, για να τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις