Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Υπουργικό συμβούλιο: Στήριξη Μητσοτάκη σε Κεραμέως
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργικό συμβούλιο: Στήριξη Μητσοτάκη σε Κεραμέως

Υπουργικό συμβούλιο: Ο πρωθυπουργός μίλησε και για τις επιθέσεις που έχουν δεχθεί και άλλα μέλη της κυβέρνησης, όπως η Δόμνα Μιχαηλίδου και η Λίνα Μενδώνη.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη στήριξή στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον Νίκο Φίλη. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και ευρύτερα στις επιθέσεις που έχουν δεχθεί και άλλα μέλη της κυβέρνησης, όπως η Δόμνα Μιχαηλίδου και η Λίνα Μενδώνη.

 

Υπενθυμίζεται ότι, μιλώντας στη Βουλή τις προηγούμενες ημέρες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, άσκησε σκληρή κριτική επί της υπουργού Παιδείας αναφορικά με το νομοσχέδιο για το Νέο Σχολείο, εμπλέκοντας μάλιστα και τα παιδιά της κυρίας Κεραμέως. Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας έχει δύο μικρά παιδιά τα οποία, όπως σημείωσε, όταν μεγαλώσουν θα ακούσουν ότι η μητέρα τους «κατέσφαξε τουλάχιστον 20.000 18χρονα παιδιά από τα πανεπιστήμια». Η Νίκη Κεραμεώς αντέδρασε έντονα, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της και ζητώντας να μην γίνονται αναφορές σε μέλη της οικογένειάς της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις