Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σάκκαρη – Ελεφάντη: Το σχόλιο της ηθοποιού που προκάλεσε οργή στη ΝΔ
ΕΛΛΑΔΑ

Σάκκαρη – Ελεφάντη: Το σχόλιο της ηθοποιού που προκάλεσε οργή στη ΝΔ

Σάκκαρη - Ελεφάντη: Τι έγραψε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πώς απάντησε η Νέα Δημοκρατία

Το απίστευτο σχόλιο της Άννας Ελεφάντη, της πρωταγωνίστριας των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ, για τη Μαρία Σάκκαρη έβαλε στο στόχαστρό της η ΝΔ. “Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιός του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν”, αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ποια είναι η Άννα Ελεφάντη

Στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ πρωταγωνιστεί μια “πληρωμένη δημοσιογράφος” που “τα παίρνει” ακολουθώντας τις “κυβερνητικές εντολές”. Η πρωταγωνίστρια είναι η κόρη του ιστορικού στελέχους της ανανεωτικής Αριστεράς, Άγγελου Ελεφάντη, ηθοποιός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη, με σημαντική παρουσία στο θέατρο.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Προσωπική συμφωνία (2019), Proof (2017), Ράφτης κυριών (2017), Τρωάδες (2015), Το μανιφέστο του πολέμου (2014). Ήταν υποψήφια στην Α΄Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, καταλαμβάνοντας την 9η θέση με 6823 ψήφους αλλά και στις δημοτικές εκλογές με την “Ανοιχτή Πόλη” του Νάσου Ηλιόπουλου όπου με 1098 ψήφους κατέλαβε την 13η θέση. Η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει και στα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο και κάνει συχνά παρεμβάσεις μέσα από τα social media.

Ο πατέρας της Άγγελος Ελεφάντης

Ο πατέρας της, Άγγελος Ελεφάντης, υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα στον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς. Ήταν δημοσιογράφος, συγγραφέας και εκδότης του περιοδικού “Ο Πολίτης”, ιδρυτικό μέλος της εφημερίδας “Η Εποχή” και τακτικός συντάκτης της “Αυγής”. Μέλος της ΕΔΑ, του ΚΚΕ Εσωτερικού και του ΚΚΕ Εσωτερικού-Ανανεωτική Αριστερά αλλά και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2004 και το 2007. Πέθανε το 2008 σε ηλικία 72 ετών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις