Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ φιλί: Τέλος στις αμφιβολίες με μια φωτό στα γενέθλιά της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ φιλί: Τέλος στις αμφιβολίες με μια φωτό στα γενέθλιά της

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ φιλί: Φορώντας ένα σέξι μπικίνι, η JLo... παραδίνεται στο φιλί του Χολιγουντιανού σταρ

Τα γενέθλιά της είχε χθες η εντυπωσιακή Jennifer Lopez και τα γιόρτασε εν πλω μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Λατίνα star έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, αφού βρίσκεται στα καλύτερά της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο πλευρό της βρισκόταν φυσικά ο σύντροφός της, Ben Affleck. Η φλόγα του έρωτα άναψε ξανά ανάμεσά τους και έτσι τους τελευταίους μήνες είναι αχώριστοι! Μάλιστα, η 52χρονη – πλέον – τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια followers της μια φωτογραφία μαζί με τον διάσημο ηθοποιό, στην οποία ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ξένης showbiz και πια δεν κρύβουν τη σχέση τους.

Μέσα σε μία σειρά φωτογραφιών, όπου η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει με ένα πορτοκαλί μπικίνι πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος, έκανε την εμφάνισή του και το δικό τους στιγμιότυπο. Αγκαλιασμένοι και ανταλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους και στο Instagram. Στην λεζάντα της φωτογραφίας η Λατίνα τραγουδίστρια έγραψε: «52, τι χαμπάρια;».

Η φωτογραφία έκανε την εμφάνισή της μονάχα λίγες μέρες μετά την δημοσίευση της φίλης τους Λία Ρεμίνι, η οποία πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στο ερωτευμένο ζευγάρι κι έβγαλε το πρώτο στιγμιότυπο των Μπένιφερ. Όπως είναι λογικό, το κοινό του ζευγαριού έχει ενθουσιαστεί με την συγκεκριμένη δημοσίευση, με αποτέλεσμα μέσα σε 9 ώρες να συγκεντρώσει σχεδόν 6 εκατ. likes.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις