Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπρίτνεϊ Σπίαρς κηδεμονία: Αποκαλύψεις σοκ από τον σωματοφύλακά της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς κηδεμονία: Αποκαλύψεις σοκ από τον σωματοφύλακά της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς κηδεμονία: Δεν θα ξανακάνω συναυλία, όσο ο πατέρας μου ελέγχει τι φοράω, τι λέω ή τι σκέφτομαι

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο πρώην σωματοφύλακας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Όπως ισχυρίστηκε ο άνδρας που ήταν υπεύθυνος για την ασφάλεια της διάσημης τραγουδίστριας, της δινόταν ένα εβδομαδιαίο κοκτέιλ ισχυρών φαρμάκων, ενώ η ίδια ξεσπούσε σε κλάματα λόγω του πατέρα της. Ο Φερνάντο Φλόρες, όπως ονομάζεται ο πρώην σωματοφύλακας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είπε επίσης ότι δεν της επιτρεπόταν να βγαίνει έξω μόνη της και ότι παρακολουθούνταν συνεχώς το τηλέφωνό της. Και οι ισχυρισμοί του δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς υποστήριξε ότι σε οποιοσδήποτε επισκέπτη της στην ιδιοκτησία της στο Λος Άντζελες, ψάχνονταν οι τσάντες του κατά την είσοδο. Ο Φερνάντο προσελήφθη για τη φύλαξη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2010, μόλις έναν χρόνο αφότου ο πατέρας της Τζέιμι, 69 ετών, έγινε ο κηδεμόνας της μετά την κατάρρευση της ψυχικής της υγείας. Δούλεψε με την πριγκίπισσα της ποπ για οκτώ μήνες.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Φερνάντο, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, είπε ότι μια γυναίκα ερχόταν στο σπίτι κάθε Παρασκευή με τα φάρμακα για την τραγουδίστρια. «Εξηγούσα στην Μπρίτνεϊ τι ήταν όλα αυτά -τρία αντιψυχωσικά φάρμακα και αντισυλληπτικά χάπια. Εκεί που ήταν λογική και είχε σώας τας φρένας, μιλούσε για παράλληλα σύμπαντα», ανέφερε. Είπε επίσης ότι ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς τού τηλεφωνούσε τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα για να δει τι συνέβαινε και είπε ότι η κόρη του έπρεπε να ζητήσει άδεια για οτιδήποτε ήθελε. Αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της τον αφιέρωνε στη γυμναστική ή στην παρακολούθηση τηλεόρασης. Επίσης, είπε ότι έκλαιγε ακούγοντας το τραγούδι «It’s A Man’s World» από τον Τζέιμς Μπράουν, όποτε αισθανόταν πεσμένη. Τα σχόλια έρχονται σε μια στιγμή που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιτέθηκε στον πατέρα και την αδελφή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Δεν θα ξανακάνω συναυλία όσο ο πατέρας μου ελέγχει τι φοράω, τι λέω ή τι σκέφτομαι»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε ότι δεν θα ξανακάνει σόου όσο ο πατέρας της διατηρεί τον έλεγχο της καριέρας της στο πλαίσιο της κηδεμονίας που έχει από το 2008. Η τραγουδίστρια ανάρτησε σχετικό μήνυμα στο Instagram, το τελευταίο σε μια σειρά από δημόσια σχόλιά της σχετικά με τη ρύθμιση, που έχει δώσει το δικαίωμα στον πατέρα της να ελέγχει τις προσωπικές και οικονομικές της υποθέσεις. «Δεν θα ξανακάνω συναυλία όσο ο πατέρας μου διαχειρίζεται το τι φοράω, τι λέω, τι κάνω ή τι σκέφτομαι… Οπότε παραιτούμαι!!!! Δεν μου άρεσε που η αδερφή μου εμφανίστηκε σε μια παράσταση σε βραβεία και ερμήνευσε τα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ σε remix !!!!! Το λεγόμενο σύστημα στήριξής μου με πλήγωσε βαθιά !!!! Αυτή η κηδεμονία σκότωσε τα όνειρά μου … οπότε το μόνο που έχω είναι η ελπίδα, και η ελπίδα είναι το μόνο πράγμα σε αυτόν τον κόσμο που είναι πολύ δύσκολο να τη σκοτώσουν. Κι όμως, οι άνθρωποι συνεχίζουν να το προσπαθούν!!! Όμως εξακολουθούν να προσπαθούν», λέει, μεταξύ άλλων, η 39χρονοη ποπ σταρ σε ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Δεν πρόκειται να παίξω σε κανένα στάδιο σύντομα», λέει σε άλλο σημείο του μηνύματός της. «Θα προτιμούσα να μοιραστώ ένα βίντεο -ΝΑΙ- από το σαλόνι μου παρά σε σκηνή στο Βέγκας», συνεχίζει. Στην κατάθεσή της τον περασμένο μήνα για την άρση της κηδεμονίας από τον πατέρα της, η Μπρίτνεϊ είχε πει μεταξύ άλλων ότι αναγκάστηκε να κάνει σόου παρά τη θέλησή της ενώ της απαγόρευσε να βγάλει το σπιράλ που είχε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει άλλα παιδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Πάντα φοβόμουν τον μπαμπά μου»

«Είμαι εδώ για να απαλλαγώ από την κηδεμονία του μπαμπά μου τον οποίο κατηγορώ για κατάχρηση του ρόλου του», δήλωσε η τραγουδίστρια μέσω τηλεφώνου με δεκάδες δημοσιογράφους και θαυμαστές να παρευρίσκονται στη νέα ακροαματική διαδικασία. «Πάντα φοβόμουν τον μπαμπά μου», είπε. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ζήτησε περιοριστικά μέτρα εναντίον του πατέρα της. «Φοβόμουν ότι θα εμφανιζόταν μεθυσμένος», είπε. Υποστήριξε ότι 63 φορές την εγκατέλειψαν όλα τα μέλη της οικογένειάς της. «Η ομάδα μου πήρε τα πάντα από μένα. Πήρε ακόμη και τις βιταμίνες για τα μαλλιά μου. Δεν είναι κατάχρηση, είναι σκληρό. Ακόμα δεν μπορώ να πιω καφέ. Δεν είμαι σίγουρη πόσο διάστημα χρειάζεται για να λάβω μια περιοριστική εντολή, αλλά θέλω να υποβάλω αίτηση για κακοποίηση και έρευνα εναντίον του μπαμπά μου».

Ο πρώην εισαγγελέας Μάθιου Ρόσενγκαρντ εκπροσώπησε την Μπρίτνεϊ στη συνέχιση του αγώνα της για την ελευθερία. «Κυρία, αυτό δεν είναι κακοποίηση, είναι απλώς μία γ@μ…. σκληρότητα», είπε δακρυσμένη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Συγγνώμη για τη γλώσσα μου, αλλά είναι η αλήθεια». Πρόσθεσε ότι «προσπαθούσαν πάντα να με κάνουν να νιώθω σαν να είμαι τρελή, κάτι που δεν είμαι». Επανέλαβε ότι αναγκάστηκε να πάρει φάρμακα παρά τη θέλησή της, λέγοντας: «Νομίζω ότι προσπαθούσαν να με σκοτώσουν».

Η πριγκίπισσα της ποπ ανέφερε ότι πρώτη της προτεραιότητα είναι να απομακρύνει τον πατέρα της και να παραμείνει η Τζόντι Μοντγκόμερι ως κηδεμόνας της. «Ο μπαμπάς μου πρέπει να απομακρυνθεί σήμερα και θα είμαι ευχαριστημένη με την Τζόντι να με βοηθάει…», ανέφερε συγκεκριμένα. Ο νέος της δικηγόρος ζήτησε από τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, να παραιτηθεί λέγοντας: «Υπάρχει ένα ερώτημα, γιατί ο κ. Σπίαρς δεν απομακρύνεται; Σήμερα. Πιστεύει κανείς ότι είναι προς το συμφέρον της κας Σπίαρς;». Είπε ότι θα υποβάλει αίτηση για την απομάκρυνσή του: «Εάν αγαπά την κόρη του, πρέπει να παραιτηθεί ώστε εκείνη να προχωρήσει μπροστά».

Η στήριξη της Μαντόνα

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Madonna, η οποία συνεργάστηκε με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο τραγούδι του 2003 «Me Against the Music» δημοσίευσε φωτογραφία της με μπλουζάκι που αναγράφει «Britney Spears». «Πρόκειται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Μπρίτνεϊ ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή!» γράφει η «βασίλισσα της ποπ». «Δώστε σε αυτήν τη γυναίκα τη ζωή της» έγραψε η Madonna. «Άνοιξε την καρδιά σου. Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό! Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία που το κάνει αυτό στις γυναίκες για αιώνες» συμπλήρωσε. H Madonna είναι μεταξύ των πολλών εκπροσώπων της μουσικής βιομηχανίας που συμπαραστέκονται στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η Σερ, η Μάιλι Σάιρους και η Μαράια Κάρεϊ εξέφρασαν επίσης την υποστήριξή τους στην τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις