Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άκης Πετρετζίκης παιδί: Το τρυφερό βίντεο με τον νεογέννητο γιο του
LIFESTYLE

Άκης Πετρετζίκης παιδί: Το τρυφερό βίντεο με τον νεογέννητο γιο του

Άκης Πετρετζίκης παιδί: Ο σεφ δημοσίευσε ένα στόρι μέσα από το οποίο έδειξε στους πώς περνά τα μεσημέρια του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης, που απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες με τον νεογέννητο γιο του. Ο σεφ είναι ευτυχισμένος, αφού πριν λίγο καιρό η σύντροφός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Πετρετζίκης γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός μέσα από τα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, το Σάββατο ανέβασε και το πρώτο βίντεο με το μωρό στο Instagram. Ειδικότερα, ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα στόρι μέσα από το οποίο έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους πώς περνά πλέον τα μεσημέρια του.

Στο τρυφερό βίντεο βλέπουμε τον γιο του πάνω στην κουνιστή κούνια του. Την ίδια στιγμή όμως, ο σεφ διάλεξε να δείξει μόνο τα μικροσκοπικά πόδια του μικρού του. “Σάββατο Μεσημέρι…” έγραψε πάνω στην ανάρτησή του.

Ο έρωτας

Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη του, η οποία είναι νοσηλεύτρια, γνωρίστηκαν μέσω facebook στην καραντίνα και έγιναν ζευγάρι σύντομα. Τώρα απέκτησαν και τον γιο και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους, γεγονός που εξακολουθούν να κάνουν μέχρι σήμερα, ωστόσο αυτές τις μέρες θα βιώσουν τη μεγαλύτερη ευτυχία.

Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα ανυπόμονοι, αφού φαίνεται πως ο… διάδοχος άργησε κάπως να έρθει στον κόσμο, αφού η γέννα αναμενόταν μέσα στον Ιούνιο. Ανάρτηση για την… αργοπορία έκανε ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης. 40 εβδομάδες και ακόμα περιμένουμε, έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία του.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο ίδιος μας δείχνει την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία φωτογραφίστηκε στο παράθυρο του σπιτιού τους, φορώντας ένα t-shirt και ένα παντελόνι, δείχνοντας την πολύ φουσκωμένη κοιλιά της. “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Υπάρχει άνθρωπος που δεν το θέλει; Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο, επιτέλους ήρθε η ώρα! Το ήθελα από 2 ετών να γίνω πατέρας. Είναι καταπληκτικό!”, είχε δηλώσει τον Μάιο σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

πετρετζικης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις