Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτι κορονοϊός: Το αδιαχώρητο σε γνωστό κλαμπ – Χαμός σε βίλα στη Μυκονο
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτι κορονοϊός: Το αδιαχώρητο σε γνωστό κλαμπ – Χαμός σε βίλα στη Μυκονο

Πάρτι κορονοϊός: Πώς «ξέφυγαν» διοργανωτές και προσκεκλημένοι από τις Αρχές

Σκηνικό συνωστισμού επικράτησε και πάλι σε πάρτι στη Μύκονο παρά το ειδικό καθεστώς περιορισμών που έχει επιβληθεί. Πάνω 200 άτομα συγκεντρώθηκαν σε πολυτελή βίλα που βρίσκεται σε απόμακρο σημείο του νησιού. Κάτω απο τη μύτη των αστυνομικών Αρχών, συμμετείχαν σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι διοργανωτές της εκδήλωσης, είναι Ισραηλινής καταγωγής.

Οι καλεσμένοι είχαν ενημερωθεί καιρό πριν για το πάρτι μέσω Whatsapp, ωστόσο η τοποθεσία της βίλας εστάλη σε sms λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προκειμένου να μην διαρρεύσει στις Αρχές. Οι προσκεκλημένοι πήγαν στη βίλα με πολυτελή μαύρα βαν και νοικιασμένα ΙΧ. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πλήθος κόσμου μετακινήθηκε άνετα από κάθε γωνιά του νησιού. Υπενθυμίζεται οτι στη Μύκονο ισχύει μεχρι και την Δευτέρα, τουλάχιστον, το μέτρο της απαγόρευσης  της κυκλοφορίας μετα τη 01.00. Ο Dj του πάρτι κατέβασε τα ακουστικά του, λίγο μετά τις 10 το πρωί, με τον κόσμο να αποχωρεί με προορισμό τις ξαπλώστρες των beach bars.

Χαλκίδα: Το αδιαχώρητο σε γνωστό καλοκαιρινό κλαμπ

Το αδιαχώρητο επικρατεί μέσα και έξω από γνωστό καλοκαιρινό κλαμπ της Χαλκίδας στην Εύβοια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το eviathema, υπάρχει η εντολή να τοποθετούνται υποχρεωτικά- κυρίως στους ανηλίκους που μπαίνουν για διασκέδαση- αυτοκόλλητα στις δύο κάμερες του κινητού ώστε να μην μπορούν να τραβήξουν stories μέσα στο κλαμπ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τοπικό μέσο, το προσωπικό ελέγχει τα κινητά κατά την έξοδο για το αν έχει βγει το αυτοκόλλητο από τη θέση του. Επιπλέον, το προσωπικό περιφέρεται εντός και ελέγχει. Σημειώνεται ότι λίγες ημέρες πριν «έπεσε» καμπάνα 5.000 ευρώ, 7ημερη αναστολή και αυτόφωρο στον ιδιοκτήτη γνωστής καφετέριας στην παραλία της Χαλκίδας από την Τουριστική Αστυνομία για όρθιους πελάτες.

group of people inside room
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις