Σίμος Κεδίκογλου παιδιά: Στα ουράνια ο βουλευτής της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σίμος Κεδίκογλου παιδιά: Στα ουράνια ο βουλευτής της ΝΔ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σίμος Κεδίκογλου παιδιά: Η αντίδραση του Σίμου Κεδίκογλου όταν έμαθε το φύλο

24.07.2021 | 16:47

Η Ελισάβετ Κατσαμάκη θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά και ο Σίμος Κεδίκογλου είναι ενθουσιασμένος. Μιλώντας στο “Secret” των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη δήλωσε πως είναι 4 μηνών έγκυος “και μάλλον είναι κορίτσι”.

“Ανησυχεί τι θα γίνει αν συναντήσει κάποιον Σίμο στα 20”

Σε ότι αφορά για το πως αντέδρασε ο Σίμος Κεδίκογλου όταν έμαθε ότι μάλλον θα είναι κορίτσι είπε: “Ενθουσιάστηκε από τη μια, αλλά από την άλλη ανησυχεί τι θα γίνει αν συναντήσει κάποιον Σίμο στα 20”, και πρόσθεσε: “Εγώ είμαι ενθουσιασμένη, γιατί ήθελα να έχει αδελφάκι ο Βασίλης μας. Είμαι μοναχοπαίδι και δεν μου άρεσε η μοναξιά αυτή. Αν όντως είναι κοριτσάκι, θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενη, γιατί θα την ντύνω και θα της μάθω για τη μόδα, για να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα”.

Ο 57χρονος Σίμος Κεδίκογλου και η 34χρονη Ελισάβετ Κατσαμάκη γνωρίστηκαν το 2007, ωστόσο μια συνάντηση αρκετά χρόνια αργότερα, το 2018 ήταν αρκετή για να τους ενώσει. Τέσσερις μήνες μετά, οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και λίγους μήνες μετά κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Ο γιος τους, Βασίλης έχει πάρει το όνομα του από τον πατέρα του Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος ήταν επίσης πολιτικός και είχε διατελέσει επί σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αλλά και υπουργός, επί κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος πριν πολλά χρόνια είχε παντρευτεί την Τζίνα Αλιμόνου.

Ποια είναι η Ελισάβετ Κατσαμάκη

Σπούδασε οικονομικά στη Σκωτία στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα και Πολιτική Οικονομία στο Πάντειο. Πριν ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας εργάστηκε για λίγο καιρό στα χρηματοοικονομικά στο Λονδίνο. Έκανε μεγάλη καριέρα ως μοντέλο. Έχει  στο ενεργητικό της συνεργασίες με διεθνείς οίκους μόδας όπως Donna Karan, Michael Kors, Brunello Cucinelli, Paladini, Susanne Wiebe, και Little Shilpa. Η Ελισάβετ Κατσαμάκη έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους φωτογράφους, όπως ο Kristian Schuller που συνεργαζόταν με τη Heidi Klum στο γερμανικό Next Top Model. Μετά ήρθε στη ζωή της η φωτογραφία επαγγελματικά αν και πάντα ήταν το μεγάλο της πάθος και ο μεγάλος της έρωτας. Η καριέρα της ως φωτογράφος ξεκίνησε στο Παρίσι το 2014.

Exit mobile version