Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλέρια Κουρούπη μαγιό: Στα 47 της “βάζει” κάτω και 20άρες!
LIFESTYLE

Βαλέρια Κουρούπη μαγιό: Στα 47 της “βάζει” κάτω και 20άρες!

Βαλέρια Κουρούπη μαγιό:Η Βαλέρια Κουρούπη ασχολείται με το σερφ, ενώ κάνει γιόγκα και χορό

Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη εντυπωσιάζει με το κορμί που διαθέτει στα 47 της χρόνια, και ανεβάζει εικόνες από τις διακοπές της στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη έχει ιδιαίτερη σχέση με την γυμναστική, αλλά ακόμη καλύτερη σχέση με τον χρόνο, αφού η εξωτερική της εμφάνιση παραμένει πάντα εντυπωσιακή. Η Βαλέρια Κουρούπη γνώρισε τεράστια επιτυχία από μικρή ηλικία, μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά, Εκείνες κι Εγώ, ενώ πρόσφατα την είδαμε ξανά στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου και στην τηλεοπτική σειρά του ANT1, Παρουσιάστε.

Η Βαλέρια Κουρούπη, στα 47 της χρόνια, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της, ενώ η ίδια έχει παραδεχτεί πως αποφεύγει τις ριζικές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση. Ασχολείται με το σερφ, ενώ κάνει γιόγκα, χορό και γενικά ακολουθεί έναν τρόπο ζωής γεμάτο άθληση σε διάφορες μορφές.

Το μυστικό που άλλαξε τη ζωή της – Τι πίνει κάθε πρωί

Πριν από λίγες εβδομάδες μοιράστηκε με τους followers της ένα tip που άλλαξε τη ζωή της.

Αυτό είναι το νερό με το λεμόνι.

Έγραψε στο instagram:

Να σας δώσω ένα tip που από τότε που το εφαρμόζω άλλαξε η ζωή μου;

🍋Κάθε πρωί,πριν φάω ή πιώ οτιδήποτε πίνω ένα μεγάλο ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι. Τρώω πρωινό 30 λεπτά μετά.

🍋Ο χυμός λεμονιού είναι πολύτιμος για την υγεία μας και σε συνδυασμό με ζεστό (τόσο που να μην “σκοτώνει” τη βιταμίνη C) ή χλιαρό νερό το πρωί μετατρέπεται σε δώρο για το σώμα μας.

•Ο χυμός λεμόνι έχει βιταμίνη C που θωρακίζει το ανοσοποιητικό μας και έχει αντιοξειδωτική δράση. Έχει επίσης ποτάσιο,μαγνήσιο και σίδηρο.

•Ο χυμός λεμόνι σε νερό βοηθά τη χώνεψη, συνεπώς το πρωί προετοιμάζει το πεπτικό μας για το επερχόμενο πρωινό γεύμα και ξυπνά τον μεταβολισμό μας αφού τα ζεστά υγρά ενεργοποιούν την πεπτική μας φλόγα, κατά την Αγιουεβέδα. (ινδική ιατρική επιστήμη)

•Ο χυμός λεμόνι σε νερό καθαρίζει το σώμα μας αφού έχει τη δυνατότητα να απομακρύνει τοξίνες κι έτσι να βοηθά και το συκώτι μας να κάνει τη δουλειά του σωστά.

•Φρεσκάρει την αναπνοή μας

•Μειώνει το αίσθημα της πείνας

•Μας δίνει ενέργεια. Άλλωστε το άρωμα του λεμονιού φημίζεται για την καταπραϋντική και αντικαταθληπτική του δράση.

🍋Αν σας έπεισα να το δοκιμάσετε μετά από μια εβδομάδα στείλτε μου τις απόψεις σας!Νομίζω πως θα πίνετε….νερό με λεμόνι στο όνομά μου!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις