Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο στην Καβάλα: Τραγωδία με τρεις νεκρούς – Πήγαιναν σε γλέντι
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Καβάλα: Τραγωδία με τρεις νεκρούς – Πήγαιναν σε γλέντι

Τροχαίο στην Καβάλα: Μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με ΙΧ, εξετράπη της πορείας και παρέσυρε πεζούς

Σοκαριστικό τροχαίο έλαβε χώρα στην Καβάλα, το βράδυ της Παρασκευής, έξω από κέντρο διασκέδασης, όπου θα γινόταν γαμήλιο γλέντι. Σύμφωνα με το proininews.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο Περιγιάλι, στο ύψος της εισόδου της Δομής Φιλοξενίας των Προσφύγων στο πρώην Στρατόπεδο “Ασημακοπούλου”. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το κέντρο διασκέδασης “Καβαλιώτισσα”,στο οποίο γινόταν γλέντι γάμου, επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσυκλέτα που είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Η μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της και έπεσε πάνω σε πεζούς που περίμεναν στο πεζοδρόμιο, στην είσοδο του κέντρου. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν ο οδηγός του δίκυκλου και άλλα δύο άτομα, ενώ τραυματίστηκαν τουλάχιστον άλλα τρία. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 3 ασθενοφόρα καθώς και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής που σκοτώθηκε ακαριαία είναι από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο να το βαφτίσει τον επόμενο μήνα. Οι δυο άλλοι νεκροί, μια μητέρα με το γιο της, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή τη στιγμή, προέρχονταν από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι του γάμου. Οι καλεσμένοι του γάμου περίμεναν να εισέλθουν στον χώρο, τηρώντας τα τα υγειονομικά μέτρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις