Αθήνα

°C

Σάββατο

18

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πετρούνιας ΕΡΤ: Αβλεψία ή unfair;
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετρούνιας ΕΡΤ: Αβλεψία ή unfair;

Πετρούνιας ΕΡΤ: Η κρατική τηλεόραση δεν έδειξε στο κοινό τη σπουδαία εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό και την πρόκριση στον τελικό.

Επί ματαίω στήθηκαν οι Έλληνες τηλεθεατές στην τηλεόραση για να παρακολουθήσουν τον Λευτέρη Πετρούνια, που τελικά κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες με μια απίθανη εμφάνιση. Η ελληνική κρατική τηλεόραση δεν έδειξε όμως ποτέ τον αγώνα, προκαλώντας έντονα αρνητικά σχόλια. Ειδικότερα, η ΕΡΤ που δεν είχε συνεργείο για να καλύψει τον αγώνα του αθλητή από τον οποίο περιμένουμε χρυσό μετάλλιο και μετέδωσε τους προκριματικούς της ενόργανης γυμναστικής με πλάνα που πήρε από το κεντρικό δίκτυο.

Έτσι παρότι ο Λευτέρης Πετρούνιας πέρασε τη δοκιμασία των προκριματικών των κρίκων, συγκεντρώνοντας 15.333 βαθμούς και βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης δείχνοντας έτοιμος για το χρυσό στον τελικό της Δευτέρας (11:00), εμείς δεν τον είδαμε ποτέ.

Γιατί αυτή η παράλειψη

Η ΕΡΤ δεν έκανε το αυτονόητο, να ζητήσει να πάρει το feed των κρικων μόνο, όπως υπήρχε η δυνατότητα. Και να εξασφάλιζε με αυτόν τον τρόπο ότι το μοναδικό πράγμα που σίγουρα θα έδειχνε, θα ήταν ο Πετρούνιας! Η ΕΡΤ πάντως σχολίασε το γεγονός ως Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, λέγοντας πως θεώρησαν ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις