Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Μύκονος: Στο νησί λίγο πριν την άρση των τοπικών μέτρων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Μύκονος: Στο νησί λίγο πριν την άρση των τοπικών μέτρων

Τσίπρας Μύκονος: Θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς – Θα επισκεφτεί και το τοπικό κέντρο υγείας – Υπό άρση τα περιοριστικά μέτρα

Στην Μύκονο θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τοπικούς φορείς προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση στο νησί όπως διαμορφώθηκε από τα πρόσφατα, υπό άρση την Δευτέρα, τοπικά μέτρα, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Η κυβέρνηση προσανατολίζεται να άρει πρόωρα τα περιοριστικά μέτρα -που κανονικά θα ίσχυαν ως τις 26 Ιουλίου, μιας και από τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής τους συνέβαλαν στον περιορισμό των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο Τσίπρας αναμένεται να επισκεφθεί αρχικά το Κέντρο Υγείας του νησιού, προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με την πανδημία, σηκώνοντας όλο το βάρος, ενώ ακολούθως θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Μυκόνου, Κωνσταντίνο Κουκά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει επίσης σε σύσκεψη με τοπικούς επιχειρηματίες, αλλά και εργαζόμενους στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να «σηκώσει» το ζήτημα των τοπικών περιοριστικών μέτρων στην Μύκονο τόσο με αναρτήσεις στα social media όσο και με την πρόσφατη τοποθέτησή του στην Βουλή όπου και έκανε λόγο για απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησης σε ένα νησί που θεωρητικώς είχε εμβολιαστεί σχεδόν το 100% του πληθυσμού του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στην Μύκονο:

11:45 Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου

12:30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μυκόνου, στο Δημαρχείο

13:30 Σύσκεψη με φορείς του νησιού, στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Μυκόνου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις