Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιαννόπουλος εμβόλιο: «Είπα ότι είναι βλακεία που δεν εμβολιάζονται και παρεξηγήθηκα»
LIFESTYLE

Γιαννόπουλος εμβόλιο: «Είπα ότι είναι βλακεία που δεν εμβολιάζονται και παρεξηγήθηκα»

Γιαννόπουλος εμβόλιο: Ο ηθοποιός πήρε θέση για το ζήτημα του εμβολιασμού

Για το ότι δεν έχει παντρευτεί, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και για το πώς πέρασε τον κορονοϊό, μίλησε σήμερα ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο «Καλοκαίρι #not». Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θέμα του εμβολιασμού και έδωσε ένα μήνυμα σε όσους δεν εμβολιάζονται, τονίζοντας ότι η επιστήμη δεν είναι μόνο όταν την χρειαζόμαστε.

«Η γνώση και η επιστήμη είναι πολύ μεγάλο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Δεν πιστεύω τόσο σε αυτό που λέμε πίστη. Βέβαια, εμβολιάστηκα. Πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση και το προτείνω στους ανθρώπους, όσο μπορώ να επηρεάσω με αυτή την ταπεινότητά μου…», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Θυμώνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα πει ότι είναι μια βλακεία που δεν εμβολιάζονται, και παρεξηγήθηκα. Δεν έχω να πω τίποτα στους ανθρώπους, δεν μπορώ, σηκώνω τα χέρια. Απευθύνομαι σε αυτούς: όταν την επιστήμη την χρειαζόμαστε εκεί που μας κάνει καλό είναι καλή κι εκεί είναι κακή; Λένε «το εμβόλιο έγινε γρήγορα». Αυτή είναι η μαγκιά. Αυτό είναι η επιστήμη, Προχωρά πολύ γρήγορα τα πράγματα».

Τι είχε πει

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ήταν καλεσμένος καιρό πριν στο Αννίτα Κοίτα και αντέδρασε με όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. «Τι γνώμη έχεις Αννίτα για τα εμβόλια; Να σου πω αυτό που λένε ότι είναι ζήτημα δημοκρατίας και δεοντολογίας… Ζούμε σε μια οργανωμένη κοινωνία. Είπαμε ότι για να πάμε δεξιά πρέπει να κοιτάμε στον στόχο. Τί απαίτησε η παγκόσμια κοινωνία; Ότι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Αυτοί που δεν θέλουν πρέπει είτε να πάνε στο βουνό είτε στο Άγιο Όρος, αν δεν γουστάρουν. Πρέπει να γίνει.

«Έφυγαν» άνθρωποι νέοι. Υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι, που λένε ότι θέλουν να μας βάλουν διάφορα και για τον Bill Gates. Μιλάμε για βλαμμένα. Μιλάμε για σοφούς ανθρώπους αλλά κάποιοι ασχολούνται με διάφορα. Είναι επιστήμονες» κατέληξε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις