Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Με το δεξί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Με το δεξί

Ολυμπιακός: Το γκολ σημειώθηκε στο 29ο λεπτό, όταν ο καταπληκτικός μαέστρος της μπάλας Βαλμπουενά έδωσε-έστρωσε ωραία στον Καμαρά, που βρισκόταν δεξιά μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής.

Με εντελώς νέα ομαδα, νέα εντεκάδα λόγω τραυματισμών και ξεπερνώντας τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει με ένα εντυπωσιακό γκολ του Καμαρά την σκληροτράχηλη Νέφτσι Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κάνοντας το πρώτο βήμα για τον επόμενο προκριματικό γύρο. Χωρίς τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Εμβιλά και Ελ Αραμπί και με τον Μπουχαλάκη να τραυματίζεται στα πρώτα λεπτα και να αποχωρεί από την συνάντηση, τον σκόρερ και καλύτερο παίκτη του μέχρι εκείνη την στιγμή Καμαρά να αποβάλλεται για ένα απρόσεκτο ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε κτυπώντας στο πρόσωπο αντίπαλό του στο 43ο λεπτό, αφήνοντας έτσι τον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν όρθιοι και νίκησαν με 1-0!

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Το γκολ σημειώθηκε στο 29ο λεπτό, όταν ο καταπληκτικός μαέστρος της μπάλας Βαλμπουενά έδωσε-έστρωσε ωραία στον Καμαρά, που βρισκόταν δεξιά μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής. Ο Καμαρά με φαλτσαριστό σουτ λόμπα (η μπάλα διέγραψε μια περίεργη καμπύλη πριν καταλήξει στα δίκτυα των Αζέρων) σημείωσε ενα ανέλπιστα εντυπωσιακό γκολ, το οποίο θα συμπεριληφθεί στα δέκα καλύτερα γκολ της UEFA. Στο 63ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσελίκ, ο οποίος προκειμένου να σταματήσει επίθεση του Ρεάπτσιουκ τον κλώτσησε στο κεφάλι!

Η ρεβάνς

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο Αζερμπαιϊζάν. Και ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει και εκτός έδρας, έστω και αν αγωνιστει και πάλι χωρίς τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον Εμβιλά, τον Ελ Αραμπί, τον Καμαρά και ίσως τον Μπουχαλάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις