Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 21/7: Προβλέψεις για την Τετάρτη
PLUS

Ζώδια σήμερα 21/7: Προβλέψεις για την Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 21/7: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Αφροδίτη περνά στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου για μια διέλευση που θα διαρκέσει έως τις 16/8. Αναζητάς ένα ανανεωμένο καθημερινό περιβάλλον και τείνεις να κάνεις ό,τι μπορείς για να περνάς πιο ευχάριστα. Είναι μια εποχή που οι συνεργασιακές σχέσεις βελτιώνονται κι αυτό εξυπηρετεί τους στόχους σου. Προφύλαξε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από στιγμές έντασης που μπορεί να προέρθουν από το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις.

Ταύρος

Οι ερχόμενες εβδομάδες φέρνουν νέα ενέργεια στην ερωτική σου ζωή ή στις δημιουργικές αναζητήσεις σου. Η Αφροδίτη περνά στον 5ο ηλιακό σου οίκο και ο μαγνητισμός και η γοητεία σου αυξάνονται. Θέλεις να μοιραστείς την αγάπη με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για αυτό κι αν είσαι μόνη συναισθηματικά μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις. Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου. Η μέρα σου στα εργασιακά κυλά ομαλά χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.

woman in yellow floral tank top standing on green grass field during daytime

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη μετακινείται στον 4ο ηλιακό σου οίκο και η ανάγκη σου για άνεση, αρμονία και ομορφιά μεγαλώνει. Εάν πρέπει να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση με την οικογένεια και το σπίτι είναι μια καλή χρονική περίοδος για να το κάνεις. Διατήρησε τις ισορροπίες ανάμεσα στην ιδιωτική και επαγγελματική σου ζωή. Μην χάσεις την ευκαιρία να ανανεώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου κι αν είσαι μόνη συναισθηματικά, καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη μετακινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να γίνεις πιο φιλική απέναντι στους άλλους και να εκφράσεις τις ιδέες και απόψεις σου με μεγαλύτερη γοητεία και πειθώ. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά αυξάνονται. Σήμερα νιώθεις ή είσαι πιο απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πλέον ξέρεις τι, πως και ποιον να διεκδικήσεις.

Λέων

Η Αφροδίτη αφήνει σήμερα το δικό σου ζώδιο και μετακινείται προς τον 2ο ηλιακό σου οίκο και εστιάζεσαι περισσότερο στον τομέα των πόρων σου. Επίσης αυτό το διάστημα θα υπάρξουν πιο χαλαρωτικές στιγμές για να απολαύσεις, να εξερευνήσεις και να αναπτύξεις τα ταλέντα σου. Σήμερα και αύριο μην οδηγείσαι σε γρήγορες αποφάσεις -κυρίως στα εργασιακά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για αυτό κάνε περισσότερες πράξεις για να ευχαριστήσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ με την καρδιά σου.

Παρθένος

Η Αφροδίτη σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και θα είναι ο επισκέπτης σου μέχρι τις 16/8. Αυτό το διάστημα γίνεσαι πιο ξεκάθαρη με τα συναισθήματα σου και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο διασκέδασης και κοινωνικοποίησης. Απόφυγε τις παρεξηγήσεις στα εργασιακά δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα δικά σου σχέδια. Φρόντισε τον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς να σκέφτεσαι την ανταλλαγή. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν θα σε απασχολήσει έντονα.

Ζυγός

Ο κυβερνητικός σου κυβερνήτης η Αφροδίτη περνά σήμερα στον 12ο ηλιακό σου οίκο και σε ενθαρρύνει να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και να επεξεργάζεσαι καλύτερα τα συναισθήματα σου. Εμπιστεύσου τις ιδέες και ικανότητες σου στα εργασιακά και πάρε πρωτοβουλίες. Μην αγνοείς τα συναισθήματα ή τα παράπονα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, έρχονται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα γλυκαίνοντας και εξομαλύνοντας την κοινωνική σου ζωή. Είσαι έτοιμη να φιλοξενήσεις, να αλλάξεις και να αναπτυχθείς στις αλληλεπιδράσεις και είναι λιγότερο πιθανό να παραμείνεις σε παλιά μοτίβα που πλέον δεν αποδίδουν. Σήμερα κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος. Η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι πλημυρισμένη από έντονο πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, τα στάνταρ σου ανεβαίνουν απέναντι σε νέες γνωριμίες.

woman in white sleeveless dress raising her right hand

Τοξότης

Η Αφροδίτη περνά στον τομέα της φήμης σου και σου δίνει τη δυνατότητα να εξομαλύνεις τις σχέσεις με του ανώτερους και τους συνεργάτες, δασκάλους ή γονείς. Αυτή η διέλευση ευνοεί ιδιαίτερα τη δημόσια εικόνα σου και τις επαγγελματικές σου προσπάθειες. Απόφυγε τις εντάσεις με τον αγαπημένο σου σήμερα. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με την πρώτη ματιά γιατί γρήγορα θα απογοητευτείς.

Αιγόκερος

Με την Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μπορεί να στοχεύσεις στο να κάνεις πράγματα εύκολα και να επικεντρωθείς στην ανανέωση, την αναγέννηση και τη θεραπεία. Αργότερα σήμερα που η Σελήνη θα κατευθυνθεί προς το δικό σου ζώδιο βγαίνεις από το καβούκι σου. Η μετακίνηση της Αφροδίτης τονίζει και ενισχύει τις ελκυστικές σου ιδιότητες. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά. Μοιράσου ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες χρειάζονται μια επιφυλακτικότητα.

women's teal sport bra and panties

Υδροχόος

Η Αφροδίτη σήμερα μετακινείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο για μια διέλευση που θα διαρκέσει έως τις 16/8 κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες είναι πιθανό οι σχέσεις σου να γίνουν πιο περίπλοκες. Μπορείς να εντυπωσιάσεις με τις ιδέες σου στα εργασιακά αρκεί να τις πιστέψεις. Άθελα σου γίνεσαι λίγο απόμακρη απέναντι στον αγαπημένο σου για αυτό ίσως ακούσεις παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη μετακινείται στον τομέα των συνεργασιών σου και βελτιώνει την κοινωνική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Σήμερα και αύριο απόφυγε τις υπερβολές τόσο στα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σου. Η σημερινή μέρα είναι λίγο ανήσυχη καθώς έρχεσαι σε επαφή με τις ανάγκες σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά μην απογοητεύεσαι αν μια γνωριμία εξελίσσεται αργά.

Πηγή: tlife.gr
woman wearing black one-piece suit on seashore during daytime
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις