Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πιο σαρκώδη χείλη: Οι πιο απλοί και φυσικοί τρόποι να τα αποκτήσετε
PLUS

Πιο σαρκώδη χείλη: Οι πιο απλοί και φυσικοί τρόποι να τα αποκτήσετε

Πιο σαρκώδη χείλη: Το θαύμα της κανέλας

Πάντα θα πρέπει να βρίσκουμε τα “δυνατά” σημεία του σώματός μας και να τα τονίζουμε. Ειδικά για τις γυναίκες, η φύση φρόντισε να έχουμε πολλές επιλογές, με τις όμορφες καμπύλες και τα λεπτά άκρα. Το να αγαπά βέβαια κανείς τον εαυτό του όπως είναι δε σημαίνει ότι δε μπορεί να “τονίζει” λίγο παραπάνω κάποια σημεία. Τα σαρκώδη χείλη είναι όνειρο πολλών γυναικών με τις επεμβάσεις και τα υαλουρονικά να έχουν πάρει “φωτιά” την τελευταία πενταετία. Επειδή όμως το φυσικό αποτέλεσμα δε το φέρνει ποτέ το νυστέρι, η καλύτερες λύσεις για να διογκώσετε τα χείλη σας αλλά και να τα ενυδατώσετε σε βάθος κρύβονται κάπου στο ντουλαπάκι του μπάνιου σας ή στην κουζίνα σας. Η φύση έχει φροντίσει να ικανοποιεί τις ανάγκες όλων αρκεί να ψάξουμε λίγο παραπάνω και να μην καταφεύγουμε σε ανθυγιεινές επιλογές για άμεσα αποτελέσματα.

Δείτε πώς να αποκτήσετε φυσικά σαρκώδη χείλη:

Scrub με κανέλα:

Αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 κουταλιά της σούπας αλάτι ή ζάχαρη και 1 κουταλιά του γλυκού σκόνη κανέλας και κάντε απολέπιση χειλιών με απαλές κυκλικές κινήσεις. Το πήλινγκ αυτό όχι μόνο θα αντιμετωπίσει τα σκασμένα και αφυδατωμένα χείλια, αλλά είναι και ένα φυσικό διογκωτικό χειλιών. Αν το αφήσετε να παραμείνει σαν μάσκα πάνω τους για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια το ξεπλύνετε, θα πετύχετε ένα προσωρινό και εντυπωσιακό πρήξιμο. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το peeling κανέλας και αποκτήστε σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο. Αν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε την κανέλα με πιπέρι καγιέν και θα αποκτήσετε το ίδιο γεμάτα χείλη.

Φυσική μάσκα με πιπέρι

Εκμεταλλευτείτε τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών, όπως κανέλα, πιπέρι καγιέν, μέντα και τζίντζερ προκειμένου να δημιουργήσετε μια σούπερ μάσκα για σαρκώδη χείλη. Τα υλικά αυτά έχουν την ικανότητα να ερεθίζουν το δέρμα και να δημιουργούν ένα προσωρινό φούσκωμα στα χείλη.

Θα χρειαστείτε:
– 1/3 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας
– 1/3 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τζίντζερ
– 1/3 κουταλάκι του γλυκού σκόνη πιπέρι καγιέν
– 1 σταγόνα έλαιο μέντας
– 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο (ή αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο, έλαιο βιταμίνης Ε κλπ)

Τρόπος παρασκευής και εφαρμογής: Ανακατέψτε αρχικά τις σκόνες και το έλαιο μέντας. Προσθέστε το ελαιόλαδο και ανακατέψτε εκ νέου. Η φυσική κρέμα χειλιών για όγκο είναι έτοιμη. Εφαρμόστε το μείγμα στα χείλη κάνοντας για 20 δευτερόλεπτα κυκλικές κινήσεις μασάζ και αφήστε το να δράσει για 2-3 λεπτά. Μετά σκουπίστε το καλά και παρατηρήστε τη διαφορά.

Αύξηση χειλιών με παγάκι

Αν τρίψετε για 2 λεπτά ένα παγάκι στα χείλια σας συμπιέζονται προσωρινά τα αιμοφόρα αγγεία και τα κάνετε να δείχνουν πιο κόκκινα και φουσκωτά. Πρόκειται για τον πιο απλό τρόπο για προσωρινά μεγάλα χείλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις