Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σάρον Στόουν παιδιά: Με τον 21χρονο γιο της Ρόαν στο κόκκινο χαλί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάρον Στόουν παιδιά: Με τον 21χρονο γιο της Ρόαν στο κόκκινο χαλί

Σάρον Στόουν παιδιά: H Σάρον Στόουν έχει άλλους δυο γιους

Η Σάρον Στόουν έχει παράδοση στο να μαγνητίζει τα βλέμματα, τόσο στην μεγάλη οθόνη, όσο και εκτός αυτής. H 63χρονη ηθοποιός παραμένει μέχρι και σήμερα μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα με καλλίγραμμο σώμα και όμορφο πρόσωπο, όμως το στοιχείο που την κάνει να λάμπει είναι η ενέργεια και η αύρα της. Η ίδια βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και εντυπωσίασε τους πάντες με τα φορέματα που επέλεξε στο κόκκινο χαλί -συγκεκριμένα, ένα πριγκιπικό γαλάζιο φόρεμα με κεντημένα, πολύχρωμα λουλούδια του οίκου Dolce & Gabbana έγινε viral.

Εκτός από το ίδιο το φεστιβάλ, η Σάρον Στόουν ήταν οικοδέσποινα του Amfar Gala που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη διάρκειά του και στοχεύει στη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα γύρω από το AIDS. Για τη βραδιά, επέλεξε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή τουαλέτα σε απαλό μωβ του οίκου Dolce Gabbana, με maxi skirt και bustier κεντημένο με κρυστάλλους. Ωστόσο, τα φώτα στράφηκαν στον συνοδό της για τη βραδιά, τον 21χρονο γιο της Ρόαν που έδειχνε όμορφος και κομψός μέσα στο κλασικό navy κοστούμι του.

H Σάρον Στόουν έχει άλλους δυο γιους, τον Laird 15 ετών και τον Quinn 14 ετών -η ίδια έχει αποκτήσει και τους τρεις γιους της με υιοθεσία.

Μάλιστα, ο Ρόαν έκανε το πρώτο του εξώφυλλο σε περιοδικό την περασμένη χρονιά, με την Σάρον Στοόουν να το αναρτά περήφανη στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις