Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Μεταμόρφωσης: «Άνθρωποι-Ζώα, είμαστε ΕΝΑ»
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Μεταμόρφωσης: «Άνθρωποι-Ζώα, είμαστε ΕΝΑ»

Δήμος Μεταμόρφωσης: Οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης (μικροί και μεγάλοι) είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την κακοποίηση των ζώων.

Με επιτυχία στέφθηκε η ενημερωτική εκδήλωση «Άνθρωποι-Ζώα, είμαστε ΕΝΑ» του Δήμου Μεταμόρφωσης και του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας (ΤΟΣΠΠΑ), στην Πλατεία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης (μικροί και μεγάλοι) είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την κακοποίηση των ζώων αλλά και την προσφορά τους μέσα από τις παρουσιάσεις της κτηνιάτρου, Κατερίνας Δαβίλλα, της δικηγόρου Μαρίας Αγγελοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπεύτριας Τζωρτζίνας Αγγελοπούλου και της ψυχολόγου Βάσως Βασιλείου, της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) με την Αστυνομικό Υποδιευθύντρια, Ευαγγελία Βαμβακάκη (Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης Αρχηγείου), της μη κερδοσκοπικής Σχολής Σκύλων-Οδηγών Τυφλών «Lara» που εκπροσωπήθηκε από την Χαρά Μπουργάνη και τον χειριστή Γιώργο Μαρσέλο και της ΚΟΙΝΣΕΠ Σχολής Εκπαιδευτών και Σκύλων «Living Better Together».

Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε κατά τις επιδείξεις των αστυνομικών σκύλων Κ9 για ναρκωτικά και εκρηκτικά (Υ/Α Κοροδγιάννης Βασίλειος για τα ναρκωτικά, Υ/Β Ανανίας Γεώργιος για τα εκρηκτικά), της πανέμορφης σκυλίτσας οδηγού τυφλών και φυσικά των υπό εκπαίδευση σκύλων τα οποία βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα. Δεν έλειψαν οι στιγμές που ο κόσμος χειροκρότησε για τις ικανότητες των πιστών μας φίλων. Και δεν έμειναν εκεί, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία και να συμμετέχουν, όπως αρκετοί έκαναν μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

Οι συμμετέχοντες

Στην εκδήλωση πέραν του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΤΟΣΠΠΑ, που διοργάνωσε την εκδήλωση, Βασίλης Κορκολής, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μπάλτας και Νίκος Ζυγούνας, καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία για μια ακόμη φορά βρέθηκε στην Μεταμόρφωση. Αντίστοιχη επιτυχία είχε και η συναυλία που ακολούθησε (Μαρία Βουδούρη, Αλέξανδρος Γιαννούσης, Γιώργος Αστρίτης) με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν μια πραγματικά αξέχαστη νύχτα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις