Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Στη β΄ ομάδα ο Πάμπλο Γκαρσία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Στη β΄ ομάδα ο Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ: Η συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της β' ομάδας από τον Ουρουγουανό αναμένεται να οριστικοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα.

Ήταν μια αποχώρηση που στεναχώρησε. Και τον ίδιο τον προπονητή, που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και μεγάλη μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, που αγάπησαν τον Ουρουαγουανό και θεωρούσαν τον Λουτσέσκου προδότη. Η μοίρα όμως τα έφερε να είναι ξανά μαζί, έστω και από διαφορετικό πόστο. Έτσι ΠΑΟΚ και Πάμπλο Γκαρσία θα πορευτούν μαζί και του χρόνου. Οι δύο πλευρές ουσιαστικά έχουν συμφωνήσει σε όλα ώστε να αναλάβει ο Ουρουγουανός τεχνικός την β’ ομάδα και αυτό αναμένεται να επισημοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα.

Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά και το οικονομικό έχουν διευθετηθεί και απομένουν τα τυπικά, με τον ΠΑΟΚ Β’ να ξεκινάει την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία στα τέλη του μήνα. Προφανώς, πάντως, η συγκεκριμένη ομάδα θα έχει ορισμένο μπάτζετ αλλά και θα καλύπτει συγκεκριμένους όρους που έχει θέσει η διοίκηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις