Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια Αύγουστος 2021: Για πους έρχονται μεγάλοι έρωτες
PLUS

Ζώδια Αύγουστος 2021: Για πους έρχονται μεγάλοι έρωτες

Ζώδια Αύγουστος 2021: Ανακούφιση για τον Δίδυμο

Ο Αύγουστος που έρχεται επιφυλάσσει για κάποιους ημέρες εκρηκτικού ερωτισμού, τόσο σε ζώδια που ταλαιπωρήθηκαν τον Ιούλιο όσο και για άλλα που το φετινό καλοκαίρι είναι κομμένο και ραμμένο πάνω τους!

Είναι η εποχή που έχουμε όλοι ανάγκη την ανεμελιά, τη χαλάρωση και φυσικά την απομάκρυνσή μας από υποχρεώσεις και έγνοιες στη δουλειά και το σπίτι.  Για τους περισσότερους είναι η πιο κατάλληλη εποχή για φλερτ και νέες γνωριμίες. Ωστόσο κάποια ζώδια, όμως, φαίνεται ότι θα πέσουν στα δίχτυα του έρωτα τον Αύγουστο. Ποιά είναι αυτά;

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν τον Αύγουστο

Κριός

Η ασταμάτητη θετική ενέργεια που εκπέμπεις, φίλε Κριέ, δε θα λείψει ούτε τον Αύγουστο! Το χαμόγελο δεν λείπει από το πρόσωπό σας και αυτό καταφέρνει να μαγνητίζει τους άλλους. Η γοητεία και το φλερτ κυλούν στο αίμα σας και λειτουργούν, όπως θέλετε. Αυτό σας φέρνει πιο κοντά στον έρωτα, οπότε αφεθείτε.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, πέρασες πολλά σε θέματα δουλειάς με τον Ιούλιο να περνά αργά και βασανιστικά για εσένα. Μην στεναχωριέσαι! Ο Αύγουστος έρχεται να απαλύνει τον πόνο σου και όχι μόνο… Σε περιμένουν πολύ όμορφες στιγμές όσον αφορά τα ερωτικά σου. Ο φτερωτός άγγελος είναι έτοιμος να πετάξει τα βέλη του πάνω σου και να έρθουν νύχτες πάθους και παράφορου έρωτα. Η τρυφερότητα θα κυριαρχήσει και τα συναισθήματα θα ξεχειλίσουν. Μια όμορφη περίοδος σε περιμένει με τον έρωτα να σου φτιάχνει την καθημερινότητα.

Σκορπιός

Παρά το γεγονός ότι είσαι από τους ευνοημένους και του Ιουλίου φίλε Σκορπιέ, και ο Αύγουστος σου επιφυλάσσει όμορφες στιγμές. Αφέσου στις νέες γνωριμίες και θα δεις ότι κάποιος σου κλείνει το μάτι. Είσαι ακαταμάχητος και τραβάς την προσοχή σε κάθε εμφάνιση. Μήπως ένας έρωτας με την πρώτη ματιά σε περιμένει;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις