Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορακάκη Τόκιο: Αναχώρησε με τον πατέρα της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορακάκη Τόκιο: Αναχώρησε με τον πατέρα της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κορακάκη Τόκιο: 25 Ιουλίου στις 3:00 τα ξημερώματα ο πρώτος αγώνας

Ντυμένη στα γαλανόλευκα η Ολυμπικονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη αναχώρησε για το Τόκιο έτοιμη να χαρίσει πολλά μετάλλια στη χώρα.  Η αθήτρια ταξίδεψε νωρίτερα την Κυριακή από τη Θεσσαλονίκη για την ιαπωνική πρωτεύουσα μαζί με τον προπονητή και πατέρα της, Τάσο Κορακάκη. Η προσπάθειά της θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Ιουλίου στις 3:00 τα ξημερώματα με τα προκριματικά στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, ενώ οι αγώνες για τα 25μ. πιστόλι θα γίνουν την Πέμπτη (29/7) και την Παρασκευή (30/7).

«Όλες μου οι συναθλήτριες είναι πολύ άξιες. Είναι λίγες αυτές που αυτή τους η συμμετοχή θα είναι η πρώτη. Οι περισσότερες είναι έμπειρες, Ολυμπιονίκες και με πολλούς αγώνες στην πλάτη τους. Όπως φάνηκε από τους μόλις δύο αγώνες που κάναμε φέτος, είμαστε όλες ακριβώς στο ίδιο επίπεδο. Θα είναι δύσκολη και η πρόκριση στον τελικό, γιατί 10 με 15 αθλήτριες βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με ακριβώς τα ίδια νούμερα και όλα θα κριθούν στον πόντο», σχολίασε κατά την αναχώρησή της η Άννα Κορακάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki)

Αισιόδοξος παρά τον covid δηλώνει ο Τάσος Κορακάκης

Από τη μεριά του, ο Τάσος Κορακάκης είπε: «Αυτοί οι αγώνες θα είναι πολύ ιδιαίτεροι, φεύγουμε με πολύ καλή προετοιμασία, ευελπιστούμε να πάμε καλά. Το μόνο κακό για εμάς είναι ότι δεν κάναμε πολλούς αγώνες λόγω covid. Βέβαια και οι περισσότεροι αθλητές είναι σε αυτή την κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να φέρουμε μια διάκριση για εμάς και για τη χώρα».

Αναδρομή στο 2016 όταν η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις