Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φολέγανδρος νεκρή: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της 26χρονης – Νέα στοιχεία
ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος νεκρή: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της 26χρονης – Νέα στοιχεία

Φολέγανδρος νεκρή: Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στο κυκλαδίτικο νησί για κάμπινγκ με τον φίλο της

Συνταρακτική τροπή προσλαμβάνει ο θάνατος της 26χρονης κοπέλας, η οποία βρέθηκε νεκρή, με το πτώμα της να επιπλέει σε θαλάσσια περιοχή στη Φολέγανδρο όπου έκανε τις διακοπές της μαζί με τον 30χρονο φίλο της.

Toυ Πέτρου Καρσιώτη

Ευρήματα των λιμενικών και αστυνομικών Αρχών, που ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις στο θρίλερ, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η άτυχη 26χρονη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας στην ξηρά, στην παραλία της Λυγαριάς και στη συνέχεια ο δράστης έριξε τη σορό της στη θάλασσα όπου και βρέθηκε να επιπλέει.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Alphafreepress, κοντά στο σημείο στην ακτή της βραχώδους πάντως περιοχής όπου βρέθηκαν τα προσωπικά είδη του άτυχου κοριτσιού, οι ερευνητές ανέσυραν ανάμεσα στις πέτρες τμήμα από το κολιέ της το οποίο είχε τραβηχτεί βίαια (!), ένα σκουλαρίκι κομμένο και κηλίδες αίματος!

Κάτι που σημαίνει ότι πριν βρεθεί η 26χρονη από την περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας στο νερό, είχε προηγηθεί η θανατηφόρα επίθεση εναντίον της, όπου φαίνεται και να πάλεψε για τη ζωή της. Το θρίλερ που παίζεται στο όμορφο νησί της Φολεγάνδρου άρχισε να ξετυλίγεται στις 5 απόγευμα της Παρασκευής, όταν η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από άτομο που ανέφερε πως βλέπει να επιπλέει στο νερό, πνιγμένη μια γυναίκα.

Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμενικό και με πλωτό σκάφος οι λιμενικοί που έφθασαν εκεί ανέσυραν τη σορό της κοπέλας, που τις προηγούμενες ημέρες έκανε ελεύθερο κάμπινγκ με τον 30χρονο φίλο της. Οι ίδιοι είδαν κοντά στην κοπέλα να επιπλέει κι ένα τσαντάκι το οποίο όταν το άνοιξαν βρήκαν μέσα την αστυνομική ταυτότητα του 30χρονου φίλου της, αλλά όχι τον ίδιο!

Φολέγανδρος: Η μαρτυρία ζευγαριού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνθέτουν το θρίλερ με τις τραγικές πλέον διαστάσεις, η Αστυνομία λίγες ώρες μετά την ανεύρεση της 26χρονης στη θάλασσα, πήρε μια σημαντική πληροφορία που την έφερε πάλι στο σημείο όπου είχε διαδραματισθεί το θρίλερ. Ένα ζευγάρι, που κινείτο αργά τη νύχτα της Παρασκευής στο σημείο κοντά στη θάλασσα ανέφερε ότι είδε έναν νέο άνδρα, που φορούσε μαγιό και κούτσαινε δείχνοντας ότι ήταν τραυματισμένος, να κατευθύνεται προς ένα σπίτι στο οποίο δεν υπήρχε κανείς.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι πράγματι ο άνδρας αυτός είχε επιχειρήσει να μπει μέσα και για να το καταφέρει έσπασε το τζάμι της πόρτας. Άνδρες του εγκληματολογικού έφθασαν επί τόπου για λήψη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, προκειμένου να εντοπιστεί ποιος ήταν ο άνδρας που επιχείρησε μέσα στη νύχτα σε ερημικό σημείο να βρει καταφύγιο σε έρημο σπίτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 26χρονη από το Βραχάτι Κορινθίας μαζί με τον 30χρονο με τον οποίο διατηρούσε εδώ και λίγο καιρό συναισθηματική σχέση, έφθασαν πριν από λίγες ημέρες στη Φολέγανδρο και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ. Το ζευγάρι κατά τις πληροφορίες του Alpjhafreepress, είχε θεαθεί σε καφετέριες και άλλα καταστήματα του νησιού τις προηγούμενες ημέρες.

Ένταση;

Αν και οι πληροφορίες από τον τόπο καταγωγής τους ανέφεραν ότι οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν αρμονικές, μάρτυρες που δεν θέλησαν να καταθέσουν εγγράφως είπαν ότι παρατήρησαν «κάποια ένταση» ανάμεσα στο ζευγάρι και ιδιαίτερα από την πλευρά του 30χρονου χωρίς να καταλάβουν τον λόγο. Λιμενικοί και αστυνομικοί που βρίσκονται τώρα μπροστά σε εγκληματική ενέργεια χωρίς να έχει εντοπισθεί ο άνθρωπος-κλειδί, ο 30χρονος, αναμένουν και την γνωμάτευση του ιατροδικαστή Πειραιά καθώς στην ιατροδικαστική υπηρεσία έχει μεταφερθεί με πλοίο η σορός της 26χρονης.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται με ενδιαφέρον αφού πιστεύουν ότι θα πληροφορηθούν πως ακριβώς έχασε τη ζωή της η 26χρονη. Όσο για τον 30χρνο φίλο της οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι δεν έχει φύγει από το νησί. Κι αυτό, γιατί πιστεύουν ότι αυτός ήταν που επιχείρησε να βρει καταφύγιο στο έρημο σπίτι και από εκείνη την ώρα βράδυ Παρασκευής ελέγχονται λεπτομερώς όλες οι κινήσεις όσων επιθυμούν να φύγουν από το νησί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις