Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Βίσση Μόντε Κάρλο: Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό
LIFESTYLE

Άννα Βίσση Μόντε Κάρλο: Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό

Άννα Βίσση Μόντε Κάρλο: Η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει στο Salle des Etoiles

Η Άννα Βίσση πρόκειται να δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Μόντε Κάρλο, η οποία θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε συνεργασία με το ίδρυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου και θα έχει σκοπό τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας ενώ το πιο φθηνό εισιτήριο θα κοστίζει 707 ευρώ, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή “Καλοκαίρι not”. “Η Άννα Βίσση στις 25 Σεπτεμβρίου θα κάνει μια συναυλία και το ελάχιστο κόστος για ένα εισιτήριο είναι 707 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα “Αλβέρτος” και έχει συγκεκριμένο σκοπό, για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας”, είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα της εκπομπής.

“Μιλάμε για μια περιοχή πάρα πολύ μικρή που συγκεντρώνει πάρα πολύ πλούτο, είναι ένα θέρετρο ουσιαστικά. Και προφανώς είναι μια περιοχή που προσελκύει τέτοιο κόσμο, είτε τουρισμό, είτε επιχειρηματίες, είτε ανθρώπους, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να καλύψουν αυτό το έξοδο. Απευθύνεται σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό ακριβώς γίνεται στο Μόντε Κάρλο”, πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial)

Η συνεργασία της Άννας Βίσση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Στο Salle des Etoiles εκεί όπου έχουμε δει την βασιλική οικογένεια του Μονακό να συμμετέχει σε γκαλά, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Άννας Βίσση στο πριγκιπάτο. Εκεί έχουμε δει την πριγκίπισσα Σαρλίν να κάνει εμβληματικές εμφανίσεις, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα βρίσκεται στο Μονακό για τη συναυλία της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας, αφού παραμένει στη Νότια Αφρική τους τελευταίους μήνες, μακριά από την οικογένειά της.

Η ανακοίνωση για τη συναυλία επισημαίνει ότι θα υποστηρίξει έναν περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προστασία αυτού του εμβληματικού είδους της Μεσογείου. Η Άννα Βίσση είχε επισκεφτεί το Μονακό πριν από δύο μήνες περίπου, και είχε συναντηθεί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο ενώ είχε φωτογραφηθεί με θέα το πριγκιπάτο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις