Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο ηθοποιός που μπαίνει ξανά στη σειρά

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο ηθοποιός που μπαίνει ξανά στη σειρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Άγριες Μέλισσες spoiler: Έρχεται ξανά στο Διαφάνι και μπαίνει ανάμεσα σε ζευγάρι

14.07.2021 | 19:58

Τα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών” θα ξεκινήσουν σύντομα με τις εξελίξεις στην τρίτη σεζόν να είναι καταιγιστικές και γεμάτες ανατροπή.  Πολλοί χαρακτήρες αποχαιρέτησαν τη σειρά όπως ο Μιλτιάδης και η Ανέτ, ωστόσο δεν έχουμε μόνο αποχωρήσεις. Κάποιος ετοιάμζεται να ξαναγυρίσει στο Διαφάνι και να φέρει τα πάνω κάτω. Το ίδιο πρόσωπο αναμένεται να φέρει φουρτούνες στη σχέση ενός ζευγαριού. Ποιος είναι αυτός; Σύμφωνα με τα spoilers ο έμπορος της Ουρανίας, ο κύριος Σαραντόπουλος έρχεται και πάλι στη ζωή της Ουρανίας.

Το αν και κάτα πόσο θα μπορέσει να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι με τον τρόπο που θέλει, θα δείξει. Μπορεί η Ουρανία να μην είχε ενδώσει στον έρωτά του και τον είχε διώξει από τη ζωή της, ωστόσο τα δεδομένα αλλάζουν με την ηρωίδα να σκέφτεται ξανά και ξανά την πρότασή του. Τα προβλήματα στην οικογένεια θα είναι πολλά κι ένα από τα αυτά και η επανεμφάνιση του Σαραντόπουλου!

«Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω τι επιφυλάσσει το σε­νάριο αλλά σε μια ψηφοφορία που είχε κάνει η Αμαλία Καβάλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είδα ότι ο κόσμος θέλει το καινούριο. Η Ουρανία έχει περάσει πολλά και ο κόσμος θέλει μια δικαίωση γι’ αυτήν. Τη θέλει ευτυχισμένη και δυνατή.  Η Ουρανία είναι ένα πλάσμα τόσο αγαπητό, ηθικό και αγνό που ο κόσμος την έχει έγνοια. Πολλοί μου λένε: “Πρόσεξε. μην την πληγώσεις”, θέλουν η γυναίκα αυτή να πέσει σε καλά χέρια και να βιώσει αυτό που έρχεται ή αυτό που έχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το έχει κερδίσει η Αμαλία που την υποδύεται τόσο με τον ρόλο της και την απόδοση του υπέροχου αυτού κειμένου όσο και ως ηθοποιός με την ερμηνεία της», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Πλειώνης.


 

Exit mobile version