Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φάνης Χριστοδούλου τροχαίο: Καλά νέα μετά το ατύχημα
ΕΛΛΑΔΑ

Φάνης Χριστοδούλου τροχαίο: Καλά νέα μετά το ατύχημα

Φάνης Χριστοδούλου τροχαίο: Στο Θριάσιο για εξετάσεις ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής

Θετικά είναι τα νέα από τις πρώτες εξετάσεις του Φάνη Χριστοδούλου, έπειτα από το τροχαίο που είχε με την μηχανή του στην Πάρο. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και μέλος της χρυσής ομάδας του 1987 στο Eurobasket που κέρδισε η Ελλάδα στο ΣΕΦ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο νοσοκομείο Θριάσιο της Ελευσίνας και τα πρώτα νέα είναι άκρως καθησυχαστικά. Σήμερα το πρωί στη Νάουσα της Πάρου ο 56χρονος Χριστοδούλου ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, όταν έπεσε από αυτήν προσπαθώντας ν’ αποφύγει άλλο αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα αυτού να τραυματιστεί σε αρκετά μέρη του σώματος του και να μεταφερθεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ άμεσα στην Αθήνα.

Ο Φάνης Χριστοδούλου, ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ, έχει αρκετές κακώσεις στο πρόσωπο, στα χέρια, στα πόδια και στο κορμί του, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν έχει τραυματιστεί ζωτικό όργανο. Να θυμίσουμε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα και με την καρδιά του (είχε νοσηλευτεί τον Νοέμβριο του 2020 στην Σύρο).

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Πάρο. Ο ίδιος έχει ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ σε ένα μικρό χωριό και ζει με την γυναίκα του και τρεις κόρες του. Πρόσφατα είχε βάλει υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ, με την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Φασούλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις