Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Γαλατάσαραϊ: Δεν έγιναν δεκτά τα PCR τεστ, γυρίζουν Τουρκία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Γαλατάσαραϊ: Δεν έγιναν δεκτά τα PCR τεστ, γυρίζουν Τουρκία

Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ: Μπέρδεμα στο «Ελ. Βενιζέλος» με τα PCR τεστ, στον «αέρα» το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Σάλος με την αποστολή της Γαλατασαράι που έφτασε στην Αθήνα και επιστρέφει στην Τουρκία! Η αποστολή της τουρκικής ομάδας ήρθε στην Ελλάδα σήμερα για το αυριανό φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά στο αεροδρόμιο δεν έγιναν δεκτά τα PCR τεστ των μελών της, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ. Μάλιστα, ο προπονητής της Φατίχ Τερίμ ήταν πολύ εκνευρισμένος και αποφάσισε να αποχωρήσει η αποστολή και να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Τουρκία όπως αναφέρει η Fanatik.

Η αποστολή της Γαλατασαράι απαίτησε να περάσει τις πύλες του αεροδρομίου χωρίς να υποβληθούν σε rapid test, όπως τους ζήτησαν οι υπάλληλοι. Και εκεί επήλθε η διαφωνία τους.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η αποστολή της Γαλατά περίμενε 1,5 και πλέον ώρα να διευθετηθεί το ζήτημα, κάτι που τονίζεται πως δεν συνέβη και πως πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη.

«Μετά την προσγείωση στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είχαμε εκπληρώσει όλες τις διαδικασίες που ζήτησαν οι ελληνικές αρχές (όπως PCR τεστ τις τελευταίες 72 ώρες ή rapid τεστ τις τελευταίες 48 ώρες, πιστοποιητικά εμβολιασμού). Στη συνέχεια, ένας από τους Έλληνες αξιωματούχους είπε ότι δεν αποδέχεται τα τεστ PCR και ότι έπρεπε να κάνουμε ξανά. Με μια δυσάρεστη, αλαζονική στάση, είπε ότι οι παίκτες μας που πέρασαν από τον έλεγχο, έπρεπε να κατέβουν από το λεωφορείο της ομάδας, καθώς και ότι έπρεπε να επανεξεταστεί ολόκληρη η αποστολή. Μετά από αναμονή στο αεροδρόμιο για περίπου δύο ώρες, η αποστολή μας ξεκίνησε τη διαδικασία επιστροφής στην Κωνσταντινούπολη, αφού το πρόβλημα δεν μπορούσε να επιλυθεί με κανέναν τρόπο» ανέφερε η Γαλατά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις