Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ναόμι Οσάκα – Netflix: Η σειρά – ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ναόμι Οσάκα – Netflix: Η σειρά – ντοκιμαντέρ με τη ζωή της

Ναόμι Οσάκα - Netflix: Κυκλοφόρησε ο trailer

Μπορεί στο τένις να βρίσκεται στην κορυφή, ωστόσο η Ναόμι Οσάκα έγινε ευρύτερα αγαπητή για τις πρόσφατες περιπέτειες που είχε με τις κυρώσεις και την οικειοθελή στη συνέχεια αποχώρησή της από το Roland Garros. Πώς είναι άραγε να είσαι μία από τις κορυφαίες τενίστριες παγκοσμίως; Το Netflix, με μια τρυφερή ματιά, μπαίνει στα άδυτα της ζωής μίας από τις πιο ταλαντούχες και σύνθετες αθλήτριες της γενιάς της, της Ναόμι Οσάκα. Η νέα σειρά του Netflix που έρχεται στις 16 Ιουλίου και έχει το όνομά της, μάς μεταφέρει μέσα από τρία επεισόδια, στο τι συμβαίνει στη ζωής μίας από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο, της Ναόμι Οσάκα.

Εξετάζει τις δύσκολες αποφάσεις, αλλά και τους πανηγυρικούς θριάμβους που διαμορφώνουν τη Ναόμι Οσάκα τόσο ως μια παγκόσμια σούπερ σταρ, όσο και ως μια νεαρή γυναίκα που ζει σε έναν κόσμο γεμάτο πιέσεις. Για πρώτη φορά, παρακολουθούμε τη Ναόμι Οσάκα κατά τη διάρκεια των ιστορικής σημασίας δύο χρόνων που ασχολείται με το άθλημά της, αρχίζοντας παράλληλα να βρίσκει τη φωνή της. Είτε υπερασπιζόμενη τους τίτλους της στο Grand Slam –φορώντας μάσκες υπέρ του κινήματος για τη ζωή των μαύρων– και θρηνώντας τον ξαφνικό χαμό του μέντορα Κόμπι Μπράιαντ, είτε ανακαλύπτοντας την ανεξαρτησία της, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ναόμι σε προσωπικό επίπεδο αρχίζουν να συμπορεύονται με εκείνες της δημόσιας σφαίρας.

Οι εξαντλητικές προπονήσεις και το γεμάτο πρόγραμμα

Με συναισθηματική προσέγγιση, η σειρά απαθανατίζει τις εξαντλητικές προπονήσεις και το ταξιδιωτικό πρόγραμμα της Ναόμι Οσάκα, εξερευνά την πολυεπίπεδη πίεση που βιώνει και αποκαλύπτει πώς περνά τον χρόνο της εκτός τερέν, μαζί με τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους της.

Τα επεισόδια μάς μεταφέρουν επίσης σε διάφορα σημεία του κόσμου και εξερευνούν περαιτέρω τις ρίζες της από την Αϊτή, ενώ μελετούν και τη βαθιά της σχέση με την Ιαπωνία, τη χώρα που εκπροσωπεί. Οι θεατές θα δουν με τα μάτια τους πόσο αμετανόητα ειλικρινής και ευάλωτη είναι, καθώς βιώνει την πολυδιάστατη ταυτότητά της ως νεαρή αθλήτρια και ανερχόμενη ηγέτιδα.

Η οικειοθελής αποχώρηση από το Rolland Garros

Υπενθυμίζεται, ότι η Ναόμι Οσάκα, πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο εφετινό Wimbledon. «Θέλει να απολαύσει λίγο προσωπικό χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της», δήλωσε ο εκπρόσωπός της. «Θα είναι έτοιμη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς ανυπομονεί να παίξει μπροστά στους συμπατριώτες οπαδούς της». Η Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια, είχε επιλέξει επίσης να αποχωρήσει από το Roland Garros πριν από μερικές εβδομάδες. Η Ναόμι Οσάκα επικαλέστηκε λόγους ψυχικής υγείας (κατάθλιψη) και δέχθηκε κύμα συμπαράστασης από διάσημους και μη, είχε όμως δεχθεί πρόστιμο για την άρνησή της να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις